Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207896,
    "slug": "lekker-vitaal-francoise-de-keuleneer",
    "nstc": null,
    "title": "Lekker vitaal",
    "subtitle": "de geheimen van vitale voeding",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit boek nodigt ons uit om stil te staan bij wat we eten. Het stelt ons in een heldere taal een gezonde en smakelijke keuken voor die onze vitaliteit verhoogt, het duizenden jaren oude adagio \"Laat voedsel uw geneesmiddel zijn\" indachtig. Fran?oise De Keuleneer en Pol Gr?goire stellen 101 eenvoudige en snelle recepten voor, gebaseerd op de volgende grote principes : - Kiezen voor de best mogelijke voedselcombinaties en gezonde, niet-getransformeerde producten. - De voorkeur geven aan rauwe gerechten en bereidingen op lage temperatuur. - Aanvullend gebruik maken van levenskrachtige gekiemde zaden en jonge scheuten. Het resultaat zou ongetwijfeld de zegen krijgen van Epicurus. Proeft uzelf maar een van taboul? van quinoa met Aziatische parfums, lasagne van aubergines met tapenade, rode tonijn mi-cuit, carpaccio van kalkoen met chiffonnade van venkel, pomodoricr?me met rucola, lamsgigotin met pijnappelpittenboter. Jean-Pierre Gabriel heeft dit culinaire festijn schitterend in beeld gebracht. Vitale Voeding veegt de klassieke gastronomie van tafel !",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 207,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-09-20",
    "publication_date_latest": "2009-09-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789080909618",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:14:47+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2248,
        "slug": "edition-francoise-blouard",
        "name": "EDITION FRANCOISE BLOUARD",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:50:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T12:50:58+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114483,
            "slug": "pol-gregoire",
            "key_names": "Gr\u00e9goire",
            "names_before_key": "Pol",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 114484,
            "slug": "francoise-de-keuleneer",
            "key_names": "De Keuleneer",
            "names_before_key": "Fran\u00e7oise",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Lekker vitaal

de geheimen van vitale voeding
ID 207896
Slug lekker-vitaal-francoise-de-keuleneer
Contributors
Author : Pol Grégoire
Author : Françoise De Keuleneer
Annotation
Description Dit boek nodigt ons uit om stil te staan bij wat we eten. Het stelt ons in een heldere taal een gezonde en smakelijke keuken voor die onze vitaliteit verhoogt, het duizenden jaren oude adagio "Laat voedsel uw geneesmiddel zijn" indachtig. Fran?oise De Keuleneer en Pol Gr?goire stellen 101 eenvoudige en snelle recepten voor, gebaseerd op de volgende grote principes : - Kiezen voor de best mogelijke voedselcombinaties en gezonde, niet-getransformeerde producten. - De voorkeur geven aan rauwe gerechten en bereidingen op lage temperatuur. - Aanvullend gebruik maken van levenskrachtige gekiemde zaden en jonge scheuten. Het resultaat zou ongetwijfeld de zegen krijgen van Epicurus. Proeft uzelf maar een van taboul? van quinoa met Aziatische parfums, lasagne van aubergines met tapenade, rode tonijn mi-cuit, carpaccio van kalkoen met chiffonnade van venkel, pomodoricr?me met rucola, lamsgigotin met pijnappelpittenboter. Jean-Pierre Gabriel heeft dit culinaire festijn schitterend in beeld gebracht. Vitale Voeding veegt de klassieke gastronomie van tafel !
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher EDITION FRANCOISE BLOUARD
Imprint
Language dut
Page count 207
Duration
Publication date first 2009-09-20
Publication date latest 2009-09-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789080909618 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!