Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 244859,
    "slug": "lente-klassiekers",
    "nstc": null,
    "title": "Lente klassiekers",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Elsevier 100 Toprecepten. Lenteklassiekers\n\nHet voorjaar komt de keuken in. Na de stevige gerechten van de koude wintermaanden is het tijd voor licht, fris en vers. Ingredi\u00ebnten als asperges, tuinbonen, rode bieten, nieuwe aardappels en wortels, groene kruiden, lam, kalf, kabeljauw en forel spelen de hoofdrol in deze editie van Elsevier 100 Toprecepten. \n\nLenteklassiekers telt honderd recepten met producten van het seizoen. Vari\u00ebrend van eenvoudig en in minder dan 30 minuten te bereiden, zoals in thee gestoomde kabeljauw, tot iets uitgebreider, zoals een braadstuk van lamsvlees met olijven en pijnboompitten. \n\nDeze uitgave bevat voor-, bij-, hoofd- en nagerechten, zodat u naar eigen keuze menu's kunt samenstellen. De bereidingswijze is in duidelijke stappen uitgelegd.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-05-04",
    "publication_date_latest": "2012-05-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789035250604",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:18:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 214,
        "slug": "reed-business",
        "name": "Reed Business",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:54+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Lente klassiekers

ID 244859
Slug lente-klassiekers
Contributors
Annotation
Description Elsevier 100 Toprecepten. Lenteklassiekers Het voorjaar komt de keuken in. Na de stevige gerechten van de koude wintermaanden is het tijd voor licht, fris en vers. Ingrediƫnten als asperges, tuinbonen, rode bieten, nieuwe aardappels en wortels, groene kruiden, lam, kalf, kabeljauw en forel spelen de hoofdrol in deze editie van Elsevier 100 Toprecepten. Lenteklassiekers telt honderd recepten met producten van het seizoen. Variƫrend van eenvoudig en in minder dan 30 minuten te bereiden, zoals in thee gestoomde kabeljauw, tot iets uitgebreider, zoals een braadstuk van lamsvlees met olijven en pijnboompitten. Deze uitgave bevat voor-, bij-, hoofd- en nagerechten, zodat u naar eigen keuze menu's kunt samenstellen. De bereidingswijze is in duidelijke stappen uitgelegd.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Reed Business
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-05-04
Publication date latest 2012-05-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789035250604 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!