Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 283957,
    "slug": "lessen-in-lekkers-mac-van-dinther",
    "nstc": null,
    "title": "Lessen in lekkers",
    "subtitle": "masterclasses uit de keuken van 13 Nederlandse chefs",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ruim twee jaar lang gaf een bont gezelschap leermeesters wekelijks kooklessen in de Volkskrant. Allemaal zorgvuldig uitgekozen vakmensen met een uitgesproken karakter, een goed verhaal en een bijzondere specialiteit. Ieder voor zich een topper in zijn of haar vak. Dat leidde tot een uiteenlopende reeks originele recepten. Van groenten centraal stellen tot koken met organen, afval of wild. Van de moderne Surinaamse keuken tot Dutch cuisine en Spaanse tapas tot hippe cocktails.<br/><br/>Een selectie van de beste afleveringen uit Lessen in Lekkers is nu gebundeld. Dertien interviews en negentig recepten, even eigenzinnig als schitterend in beeld gebracht door fotograaf Rein Janssen die van eten fotograferen een kunst heeft gemaakt. Met bijdragen van o.a. Niven Kunz, Jonathan Karpathios, Dick Soek, Cees Holtkamp en Ramon Beuk.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-01",
    "publication_date_latest": "2016-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059567030",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:22:56+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 170843,
            "slug": "mac-van-dinther-2",
            "key_names": "Dinther",
            "names_before_key": "Mac",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 170844,
            "slug": "rein-janssen",
            "key_names": "Janssen",
            "names_before_key": "Rein",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Lessen in lekkers

masterclasses uit de keuken van 13 Nederlandse chefs
ID 283957
Slug lessen-in-lekkers-mac-van-dinther
Contributors
Author : Mac van Dinther
Author : Rein Janssen
Annotation
Description Ruim twee jaar lang gaf een bont gezelschap leermeesters wekelijks kooklessen in de Volkskrant. Allemaal zorgvuldig uitgekozen vakmensen met een uitgesproken karakter, een goed verhaal en een bijzondere specialiteit. Ieder voor zich een topper in zijn of haar vak. Dat leidde tot een uiteenlopende reeks originele recepten. Van groenten centraal stellen tot koken met organen, afval of wild. Van de moderne Surinaamse keuken tot Dutch cuisine en Spaanse tapas tot hippe cocktails.<br/><br/>Een selectie van de beste afleveringen uit Lessen in Lekkers is nu gebundeld. Dertien interviews en negentig recepten, even eigenzinnig als schitterend in beeld gebracht door fotograaf Rein Janssen die van eten fotograferen een kunst heeft gemaakt. Met bijdragen van o.a. Niven Kunz, Jonathan Karpathios, Dick Soek, Cees Holtkamp en Ramon Beuk.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2016-10-01
Publication date latest 2016-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059567030 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!