Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 226279,
    "slug": "made-in-india-meera-sodha",
    "nstc": null,
    "title": "Made in India",
    "subtitle": "recepten uit een Indiaas familiearchief",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.<br/><br/>In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf<br/>opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke<br/>Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk<br/>en snel te maken. Meera verzamelde voor haar boek meer dan<br/>130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties.<br/>Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel,<br/>tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en<br/>zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.<br/>Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet<br/>te veel gedoe in de keuken wil.<br/><br/>Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Begeesterd door haar<br/>moeders recepten en die van haar voorouders besloot Meera deze te<br/>verzamelen en te noteren. 'Ik raakte echt in paniek bij het idee, dat als ik ze<br/>niet zou opschrijven, deze recepten voor altijd zouden verdwijnen,' zegt ze.<br/>MADE IN INDIA is haar eerste kookboek.<br/><br/>'Maak ook de kip met 100 knoflookteentjes! En niet te vergeten de boven<br/>vuur gerookte aubergines, kippenlevers in komijnboter masala en samosa's<br/>met rode biet en feta. Bijzonder inspirerend!' Yotam Ottolenghi",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-01",
    "publication_date_latest": "2015-09-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059565852",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:16:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 128498,
            "slug": "meera-sodha",
            "key_names": "Sodha",
            "names_before_key": "Meera",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Made in India

recepten uit een Indiaas familiearchief
ID 226279
Slug made-in-india-meera-sodha
Contributors
Author : Meera Sodha
Annotation
Description Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.<br/><br/>In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf<br/>opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke<br/>Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk<br/>en snel te maken. Meera verzamelde voor haar boek meer dan<br/>130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties.<br/>Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel,<br/>tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en<br/>zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.<br/>Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet<br/>te veel gedoe in de keuken wil.<br/><br/>Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Begeesterd door haar<br/>moeders recepten en die van haar voorouders besloot Meera deze te<br/>verzamelen en te noteren. 'Ik raakte echt in paniek bij het idee, dat als ik ze<br/>niet zou opschrijven, deze recepten voor altijd zouden verdwijnen,' zegt ze.<br/>MADE IN INDIA is haar eerste kookboek.<br/><br/>'Maak ook de kip met 100 knoflookteentjes! En niet te vergeten de boven<br/>vuur gerookte aubergines, kippenlevers in komijnboter masala en samosa's<br/>met rode biet en feta. Bijzonder inspirerend!' Yotam Ottolenghi
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2015-09-01
Publication date latest 2015-09-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059565852 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!