Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204516,
    "slug": "maison-bru-willem-asaert",
    "nstc": null,
    "title": "Maison Bru",
    "subtitle": "basistechnieken en geheimen uit Wouts keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dit is geen boek voor chefs. Het gaat niet over koken op hoog niveau in de professionele keuken van een sterrenrestaurant. Het is een gebruiksboek voor gewone mensen, die een creatieve en gastronomische maaltijd op tafel willen zetten zonder daarvoor een calvarietocht te moeten ondernemen. Het ontsluiert geheimen achter gerechten die niet alleen bijzonder en verfijnd zijn, maar ook zeer haalbaar voor de gemiddelde kok. Het Vlaamse landschap wordt overspoeld door kookboeken en -programma's. Om een frisse kijk op koken te kunnen bieden, kiest Wout Bru ervoor om niet louter recepten voor te stellen, maar bij de bereiding van elk gerecht telkens het geheim achter een bepaalde techniek prijs te geven. De selectie van recepten is eigenzinnig, gedurfd, streek- en seizoensgebonden. Alles weerspiegelt de persoonlijkheid van Wout Bru, die wil verrassen en verbazen. \n\nBelgische sterrenchef <b>Wout Bru </b>runt samen met zijn vrouw Suzy het gerenommeerde restaurant/hotel <i>Maison Bru </i>in de Provence. Hij verscheen ook als jurylid in <i>Masterchef </i>bij vtm, een programma waarin BV's wedijveren om de titel van beste kok.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 142,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-29",
    "publication_date_latest": "2011-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461580269",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1326,
        "slug": "tectum-publishers-nv",
        "name": "TECTUM PUBLISHERS NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T13:12:11+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112150,
            "slug": "willem-asaert",
            "key_names": "Asaert",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Maison Bru

basistechnieken en geheimen uit Wouts keuken
ID 204516
Slug maison-bru-willem-asaert
Contributors
Author : Willem Asaert
Annotation
Description Dit is geen boek voor chefs. Het gaat niet over koken op hoog niveau in de professionele keuken van een sterrenrestaurant. Het is een gebruiksboek voor gewone mensen, die een creatieve en gastronomische maaltijd op tafel willen zetten zonder daarvoor een calvarietocht te moeten ondernemen. Het ontsluiert geheimen achter gerechten die niet alleen bijzonder en verfijnd zijn, maar ook zeer haalbaar voor de gemiddelde kok. Het Vlaamse landschap wordt overspoeld door kookboeken en -programma's. Om een frisse kijk op koken te kunnen bieden, kiest Wout Bru ervoor om niet louter recepten voor te stellen, maar bij de bereiding van elk gerecht telkens het geheim achter een bepaalde techniek prijs te geven. De selectie van recepten is eigenzinnig, gedurfd, streek- en seizoensgebonden. Alles weerspiegelt de persoonlijkheid van Wout Bru, die wil verrassen en verbazen. Belgische sterrenchef <b>Wout Bru </b>runt samen met zijn vrouw Suzy het gerenommeerde restaurant/hotel <i>Maison Bru </i>in de Provence. Hij verscheen ook als jurylid in <i>Masterchef </i>bij vtm, een programma waarin BV's wedijveren om de titel van beste kok.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher TECTUM PUBLISHERS NV
Imprint
Language dut
Page count 142
Duration
Publication date first 2011-09-29
Publication date latest 2011-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461580269 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!