Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 419741,
    "slug": "manis",
    "nstc": null,
    "title": "Manis",
    "subtitle": "bakken met een Indische twist",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. <em>Manis</em> verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na <em>Basisboek Indonesisch</em> en <em>Bersama</em> dompelt Francis je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts.</p>\n<p>Naast de overbekende spekkoek, die uiteraard ook in<em> Manis</em> (in drie smaakvarianten) niet mag ontbreken, biedt de Indische keuken zoveel meer aan zoete zaligheden en lekkere snacks. Maak winko babat, een koek van kleefrijstmeel met een knapperige bovenkant en een zachte onderkant of pandanzoenen. Serveer pai susu, overheerlijke custardtaartjes met gecondenseerde melk of trakteer je gasten op een bika ambon cheesecake.</p>\n<p>Stap voor stap legt Francis je de technieken uit en geeft goede informatie over specifieke ingredi&euml;nten en apparatuur. Met Manis heb je een bijzonder bakboek in handen en schotel je jezelf, je vrienden en familie bijzondere taarten, koekjes, cakes en snacks voor.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-04-06",
    "publication_date_latest": "2022-04-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432728",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:34:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 257459,
            "slug": "francis-kuijk-2",
            "key_names": "Kuijk",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:44:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Manis

bakken met een Indische twist
ID 419741
Slug manis
Contributors
Author : Francis Kuijk
Annotation
Description <p>Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. <em>Manis</em> verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na <em>Basisboek Indonesisch</em> en <em>Bersama</em> dompelt Francis je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts.</p> <p>Naast de overbekende spekkoek, die uiteraard ook in<em> Manis</em> (in drie smaakvarianten) niet mag ontbreken, biedt de Indische keuken zoveel meer aan zoete zaligheden en lekkere snacks. Maak winko babat, een koek van kleefrijstmeel met een knapperige bovenkant en een zachte onderkant of pandanzoenen. Serveer pai susu, overheerlijke custardtaartjes met gecondenseerde melk of trakteer je gasten op een bika ambon cheesecake.</p> <p>Stap voor stap legt Francis je de technieken uit en geeft goede informatie over specifieke ingredi&euml;nten en apparatuur. Met Manis heb je een bijzonder bakboek in handen en schotel je jezelf, je vrienden en familie bijzondere taarten, koekjes, cakes en snacks voor.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2022-04-06
Publication date latest 2022-04-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432728 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!