Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 491287,
    "slug": "meat-your-inner-chef-the-meatlovers",
    "nstc": null,
    "title": "Meat your inner chef",
    "subtitle": "80+ recepten voor de echte vleesliefhebber",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Meer dan 80 recepten voor de echte vleesliefhebber</h3>\n<p>The Meatlovers komen met h&eacute;t kookboek voor elke vleesliefhebber. Samen met hun experts, vuurmeester Marcel en vakslager Jos, zijn The Meatlovers &ndash; een van de grootste online vleesspecialisten van Nederland &ndash; op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die de wereld te bieden heeft. Want waarom zou je tevreden zijn met goed, als je kunt gaan voor ultiem? Elk kwalitatief stuk vlees verdient immers een perfecte bereiding.</p>\n<p>Aan jou slechts de taak om jouw favoriete stuk vlees te combineren met een van de recepten uit dit boek en je kunt thuis genieten van een diner van restaurantkwaliteit. Van een ossenhaas tournedos met foie royale en truffeljus tot een iberico rack met kersenlaksaus. De recepten zijn voor elk seizoen, met ook meer dan genoeg winterse kerstdiner-inspiratie. De wijntips van professionele sommelier Marc Kroon maken het diner compleet. Inclusief recepten voor de lekkerste sauzen en bijgerechten en nog veel meer. <em>Meat your inner chef!</em></p>\n<p><strong>Jos Havekotte</strong> en <strong>Marcel Maassen</strong> zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en Belgi&euml;. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-10-08",
    "publication_date_latest": "2024-10-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000396269",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:41:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 305062,
            "slug": "the-meatlovers",
            "key_names": "",
            "names_before_key": "The Meatlovers",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:33:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Meat your inner chef

80+ recepten voor de echte vleesliefhebber
ID 491287
Slug meat-your-inner-chef-the-meatlovers
Contributors
Author : The Meatlovers
Annotation
Description <h3>Meer dan 80 recepten voor de echte vleesliefhebber</h3> <p>The Meatlovers komen met h&eacute;t kookboek voor elke vleesliefhebber. Samen met hun experts, vuurmeester Marcel en vakslager Jos, zijn The Meatlovers &ndash; een van de grootste online vleesspecialisten van Nederland &ndash; op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die de wereld te bieden heeft. Want waarom zou je tevreden zijn met goed, als je kunt gaan voor ultiem? Elk kwalitatief stuk vlees verdient immers een perfecte bereiding.</p> <p>Aan jou slechts de taak om jouw favoriete stuk vlees te combineren met een van de recepten uit dit boek en je kunt thuis genieten van een diner van restaurantkwaliteit. Van een ossenhaas tournedos met foie royale en truffeljus tot een iberico rack met kersenlaksaus. De recepten zijn voor elk seizoen, met ook meer dan genoeg winterse kerstdiner-inspiratie. De wijntips van professionele sommelier Marc Kroon maken het diner compleet. Inclusief recepten voor de lekkerste sauzen en bijgerechten en nog veel meer. <em>Meat your inner chef!</em></p> <p><strong>Jos Havekotte</strong> en <strong>Marcel Maassen</strong> zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en Belgi&euml;. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2024-10-08
Publication date latest 2024-10-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000396269 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!