Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 411701,
    "slug": "melk-boter-en-kaas-susan-martineau",
    "nstc": null,
    "title": "Melk, boter en kaas",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.<br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 32,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-11-22",
    "publication_date_latest": "2017-11-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789055662555",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:34:54+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7012,
        "slug": "uitgeverij-ars-scribendi",
        "name": "Uitgeverij Ars Scribendi",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 253201,
            "slug": "susan-martineau",
            "key_names": "Martineau",
            "names_before_key": "Susan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 253202,
            "slug": "hel-james",
            "key_names": "James",
            "names_before_key": "Hel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "213",
            "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Melk, boter en kaas

ID 411701
Slug melk-boter-en-kaas-susan-martineau
Contributors
Author : Susan Martineau
Author : Hel James
Annotation
Description In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.<br />
Genres
Subjects
213 Gezondheid (<12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Ars Scribendi
Imprint
Language dut
Page count 32
Duration
Publication date first 2017-11-22
Publication date latest 2017-11-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789055662555 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!