Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 311401,
    "slug": "melkzuurgisting-als-bewaarmethode-en-in-de-dagelijkse-voeding-roos-van-hoof",
    "nstc": null,
    "title": "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding\" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt.  Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.\n\nMelkzuurfermentatie dient in de eerste plaats  om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen.\nBij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting.  Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden.\n\nGefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorie\u00ebn !",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-09-15",
    "publication_date_latest": "2012-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:03+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:24:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2272,
        "slug": "brouwland-bvba",
        "name": "Brouwland bvba",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:50:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 185514,
            "slug": "roos-van-hoof-2",
            "key_names": "Hoof",
            "names_before_key": "Roos",
            "prefix_to_key": "Van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

ID 311401
Slug melkzuurgisting-als-bewaarmethode-en-in-de-dagelijkse-voeding-roos-van-hoof
Contributors
Author : Roos Van Hoof
Annotation
Description "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !
Bestseller 60
Genres
Subjects No subjects available
NSTC
Publisher Brouwland bvba
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2012-09-15
Publication date latest 2012-09-15
Cover URL
Editions No editions available

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!