Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 262525,
    "slug": "melting-pot-guido-everaert",
    "nstc": null,
    "title": "Melting pot",
    "subtitle": "de smeltkroes van culturen en visies die Belgi\u00eb is",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "20 persoonlijke en eigenzinnige portretten van koks met internationale roots die in Belgie\u00a8 beland zijn, inclusief de meer dan 250 favoriete foodadressen van deze culinaire expats.<br/><br/>Chefs en foodies uit 5 continenten leggen hun ziel bloot. Ze delen hun culinaire inspiratiebronnen, hun visie op eten en koken en de reden waarom ze in Belgi\u00eb beland zijn. Ze delen hun lievelingsadressen: waar eten ze als ze aan hun land denken en heimwee hebben, waar vinden ze authentieke, kwaliteitsvolle producten, waar gaan ze het liefst heen voor een gezellige avond rond de tafel?<br/><br/>Met klinkende culinaire namen zoals Braziliaan Marcello Balardin (van OAK in Gent) of Vilhjalmur Sigurdarson uit IJsland (van Souvenir in Ieper), aanstormend talent zoals Tomek Mroszczak (van j.e.f. in Gent) en authentieke culinaire talenten zoals een Irani\u00ebr die zijn eigen bier brouwt en een Congolese die uitstekende Moambe serveert.<br/><br/>Uitvoerig ge\u00efllustreerd met sfeervolle reportagefoto's van Karin De Bruyn.<br/><br/>Blogger, columnist en foodie Guido Everaert bouwde een carrie`re op in marketing en communicatie bij onder andere Duval Guillaume en Ogilvy maar gooide het roer om, om zich te kunnen toeleggen op zijn passies: schrijven en bloggen. Dat leidde tot het boek Storytelling - Verhalen maken merken (2014) en een wekelijkse column voor De Morgen Online.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 200,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-10-14",
    "publication_date_latest": "2015-10-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789460581489",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:20:15+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1356,
        "slug": "luster-uitgeverij",
        "name": "Luster Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 152085,
            "slug": "guido-everaert-2",
            "key_names": "Everaert",
            "names_before_key": "Guido",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:41+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Melting pot

de smeltkroes van culturen en visies die België is
ID 262525
Slug melting-pot-guido-everaert
Contributors
Author : Guido Everaert
Annotation
Description 20 persoonlijke en eigenzinnige portretten van koks met internationale roots die in Belgie¨ beland zijn, inclusief de meer dan 250 favoriete foodadressen van deze culinaire expats.<br/><br/>Chefs en foodies uit 5 continenten leggen hun ziel bloot. Ze delen hun culinaire inspiratiebronnen, hun visie op eten en koken en de reden waarom ze in België beland zijn. Ze delen hun lievelingsadressen: waar eten ze als ze aan hun land denken en heimwee hebben, waar vinden ze authentieke, kwaliteitsvolle producten, waar gaan ze het liefst heen voor een gezellige avond rond de tafel?<br/><br/>Met klinkende culinaire namen zoals Braziliaan Marcello Balardin (van OAK in Gent) of Vilhjalmur Sigurdarson uit IJsland (van Souvenir in Ieper), aanstormend talent zoals Tomek Mroszczak (van j.e.f. in Gent) en authentieke culinaire talenten zoals een Iraniër die zijn eigen bier brouwt en een Congolese die uitstekende Moambe serveert.<br/><br/>Uitvoerig geïllustreerd met sfeervolle reportagefoto's van Karin De Bruyn.<br/><br/>Blogger, columnist en foodie Guido Everaert bouwde een carrie`re op in marketing en communicatie bij onder andere Duval Guillaume en Ogilvy maar gooide het roer om, om zich te kunnen toeleggen op zijn passies: schrijven en bloggen. Dat leidde tot het boek Storytelling - Verhalen maken merken (2014) en een wekelijkse column voor De Morgen Online.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Luster Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 200
Duration
Publication date first 2015-10-14
Publication date latest 2015-10-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789460581489 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!