Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 306232,
    "slug": "mes-scherp-tim-hayward",
    "nstc": null,
    "title": "Mes Scherp",
    "subtitle": "alles over het mes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Alles over het mes<br/>Tim Hayward<br/>Messcherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkste<br/>gereedschap uit de keuken.<br/>Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaar<br/>gebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.<br/>Via interviews met messenmakers, chef-koks en verzamelaars en<br/>door zich zelf te wagen aan het maken van een mes, onderzoekt Tim<br/>Hayward hoe de relatie tussen kok en mes de vorm en geschiedenis<br/>van het mes heeft bepaald en ook de manieren waarop we koken en<br/>eten in de hele wereld heeft be\u00efnvloed.<br/>Van prachtige damastmessen tot Chinese hakmessen, klassieke<br/>Sabatier- en sushimessen, Messcherp is een fascinerende gids over<br/>40 verschillende messentypes, elk met zijn eigen, unieke verhaal,<br/>met gedetailleerde beschrijvingen en schitterende foto's.<br/>Rijk ge\u00efllustreerd met praktisch advies over het verzorgen van<br/>messen, snijden, slijpen en opbergen.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-07-28",
    "publication_date_latest": "2017-09-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789492677013",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:24:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2175,
        "slug": "uitgeverij-kannibaal-2",
        "name": "Uitgeverij Kannibaal",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:54:08+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 182124,
            "slug": "tim-hayward-2",
            "key_names": "Hayward",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:53+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mes Scherp

alles over het mes
ID 306232
Slug mes-scherp-tim-hayward
Contributors
Author : Tim Hayward
Annotation
Description Alles over het mes<br/>Tim Hayward<br/>Messcherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkste<br/>gereedschap uit de keuken.<br/>Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaar<br/>gebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.<br/>Via interviews met messenmakers, chef-koks en verzamelaars en<br/>door zich zelf te wagen aan het maken van een mes, onderzoekt Tim<br/>Hayward hoe de relatie tussen kok en mes de vorm en geschiedenis<br/>van het mes heeft bepaald en ook de manieren waarop we koken en<br/>eten in de hele wereld heeft beïnvloed.<br/>Van prachtige damastmessen tot Chinese hakmessen, klassieke<br/>Sabatier- en sushimessen, Messcherp is een fascinerende gids over<br/>40 verschillende messentypes, elk met zijn eigen, unieke verhaal,<br/>met gedetailleerde beschrijvingen en schitterende foto's.<br/>Rijk geïllustreerd met praktisch advies over het verzorgen van<br/>messen, snijden, slijpen en opbergen.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Kannibaal
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2017-07-28
Publication date latest 2017-09-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789492677013 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!