Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210794,
    "slug": "met-vrienden-van-de-smaak-aan-tafel-didier-bastiaens",
    "nstc": null,
    "title": "Met vrienden van de smaak aan tafel",
    "subtitle": "inspirerende gerechten met lokale producten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel Belgi\u00eb. Aan \u00e9\u00e9n lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingredi\u00ebnten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in Belgi\u00eb: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-06-03",
    "publication_date_latest": "2014-06-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089314338",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117088,
            "slug": "didier-bastiaens",
            "key_names": "Bastiaens",
            "names_before_key": "Didier",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Met vrienden van de smaak aan tafel

inspirerende gerechten met lokale producten
ID 210794
Slug met-vrienden-van-de-smaak-aan-tafel-didier-bastiaens
Contributors
Author : Didier Bastiaens
Annotation
Description Wie ooit mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak genoot van een ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure productenen prachtige plekken. Vrienden van de Smaak, u zegt? Vrienden van de Smaak organiseert sinds 2012 bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal gasten, geniet je van een vijfgangendiner van een regionale topchef in openlucht. Op je bord: seizoensproducten van lokale producenten, die hun verhaal aan tafel komen vertellen. In dit prachtige kijkboek vind je niet alleen informatie over lokale producten en ingrediënten, maar krijg je eveneens een uitzonderlijke inkijk in enkele bijzondere, nagenoeg onbekende locaties in België: het kasteel van Hex in Heers, het Ursulinenklooster in Sint- Katelijne-Waver, het wijndomein van Chenoy in Emines... Bij elke locatie hoort een Belgische topchef, die een heerlijk vijfgangenmenu voorstelt. Wout Bru,Kwinten De Paepe, Yannick Van Aeken en vele anderen geven hun keukengeheimen prijs.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2014-06-03
Publication date latest 2014-06-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089314338 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!