Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 429640,
    "slug": "mezcla-ixta-belfrage",
    "nstc": null,
    "title": "Mezcla",
    "subtitle": "recepten die verrassen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>In het Spaans betekent <em>mezcla</em> (niet te verwarren met de stevige Mexicaanse drank mezcal) zoiets als een mix, of een blend. Het wordt gebruikt om zowel muziek en kunst als gerechten te beschrijven. In <em>Mezcla</em>, het eerste soloboek nadat ze meeschreef aan de Ottolenghi-bestseller <em>Flavour</em>, deelt Ixta Belfrage - geliefd om haar onfeilbare technieken en inventieve ingredi&euml;ntencombinaties - haar favoriete 'mezcla' van smaken. Het gaat over het mengen van smaken en ingredi&euml;nten, maar eigenlijk gaat het om meer dan dat. De mix van haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots en de tijd dat ze in Itali&euml; woonde hebben haar, en uiteindelijk ook de manier waarop ze kookt, gevormd.</p>\n<p>In dit kleurrijke kookboek vind je recepten die een draai geven aan klassiekers. Recepten die zijn ge&iuml;nspireerd op een eclectische 'mezcla' van keukens en culturen. Recepten die onbeschaamd <em>fusion</em> zijn. Met smaakvolle snelle, dagelijkse gerechten zoals spiesjes met geroosterde oesterzwammen, geroosterde savooiekool met mango en harissa en piri-piri tofu. Maar ook indrukwekkende gerechten waar je met liefde langer voor in de keuken staat, zoals hele gebraden currykip met knapperige kerrieblaadjes en driekazen-quesadilla's met habanero-olie.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-08-23",
    "publication_date_latest": "2022-08-23",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464041873",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:36:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6587,
        "slug": "fontaine-uitgevers",
        "name": "Fontaine Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 264261,
            "slug": "ixta-belfrage",
            "key_names": "Belfrage",
            "names_before_key": "Ixta",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Mezcla

recepten die verrassen
ID 429640
Slug mezcla-ixta-belfrage
Contributors
Author : Ixta Belfrage
Annotation
Description <p>In het Spaans betekent <em>mezcla</em> (niet te verwarren met de stevige Mexicaanse drank mezcal) zoiets als een mix, of een blend. Het wordt gebruikt om zowel muziek en kunst als gerechten te beschrijven. In <em>Mezcla</em>, het eerste soloboek nadat ze meeschreef aan de Ottolenghi-bestseller <em>Flavour</em>, deelt Ixta Belfrage - geliefd om haar onfeilbare technieken en inventieve ingredi&euml;ntencombinaties - haar favoriete 'mezcla' van smaken. Het gaat over het mengen van smaken en ingredi&euml;nten, maar eigenlijk gaat het om meer dan dat. De mix van haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots en de tijd dat ze in Itali&euml; woonde hebben haar, en uiteindelijk ook de manier waarop ze kookt, gevormd.</p> <p>In dit kleurrijke kookboek vind je recepten die een draai geven aan klassiekers. Recepten die zijn ge&iuml;nspireerd op een eclectische 'mezcla' van keukens en culturen. Recepten die onbeschaamd <em>fusion</em> zijn. Met smaakvolle snelle, dagelijkse gerechten zoals spiesjes met geroosterde oesterzwammen, geroosterde savooiekool met mango en harissa en piri-piri tofu. Maar ook indrukwekkende gerechten waar je met liefde langer voor in de keuken staat, zoals hele gebraden currykip met knapperige kerrieblaadjes en driekazen-quesadilla's met habanero-olie.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2022-08-23
Publication date latest 2022-08-23
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464041873 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!