Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 320170,
    "slug": "mijn-collega-komt-zo-bij-u-wouter-verkerk",
    "nstc": null,
    "title": "Mijn collega komt zo bij u",
    "subtitle": "90 eye-openers over horeca & gastvrijheid in 28 columns",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Over de auteur:<br/>Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door heel Nederland.<br/><br/>Over het boek:<br/>In het huidige complexe horecalandschap zijn alle trends en ontwikkelingen te herleiden naar \u00e9\u00e9n groot thema: personeel. Personeelstekort, personeelsbeleid, personeel dat een gastvrijheidsbelofte doet en niet nakomt, personeel dat onder leiding van een coach in een team werkt aan een professionele prestatie... En natuurlijk ook personeel dat er niet zo veel zin in heeft: 'Mijn collega komt zo bij u!' In 28 columns die eerder verschenen in het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca, schrijft Wouter over zijn wereld van horeca en gastvrijheid. Anders dan in de oorspronkelijke publicaties werkt hij zijn columns in dit boek uit in praktische handvatten en eye-openers. Dit boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken 'Dit is mijn wijk niet!' en 'Is alles naar Wens?' de eerste twee delen vormen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 88,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-11-02",
    "publication_date_latest": "2017-11-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789082219999",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:18:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:25:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1372,
        "slug": "vior-webmedia-vof",
        "name": "Vior Webmedia V.O.F.",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:48+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 191246,
            "slug": "wouter-verkerk-2",
            "key_names": "Verkerk",
            "names_before_key": "Wouter",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "401",
            "created_at": "2025-09-19T13:18:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:18:21+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mijn collega komt zo bij u

90 eye-openers over horeca & gastvrijheid in 28 columns
ID 320170
Slug mijn-collega-komt-zo-bij-u-wouter-verkerk
Contributors
Author : Wouter Verkerk
Annotation
Description Over de auteur:<br/>Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door heel Nederland.<br/><br/>Over het boek:<br/>In het huidige complexe horecalandschap zijn alle trends en ontwikkelingen te herleiden naar één groot thema: personeel. Personeelstekort, personeelsbeleid, personeel dat een gastvrijheidsbelofte doet en niet nakomt, personeel dat onder leiding van een coach in een team werkt aan een professionele prestatie... En natuurlijk ook personeel dat er niet zo veel zin in heeft: 'Mijn collega komt zo bij u!' In 28 columns die eerder verschenen in het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca, schrijft Wouter over zijn wereld van horeca en gastvrijheid. Anders dan in de oorspronkelijke publicaties werkt hij zijn columns in dit boek uit in praktische handvatten en eye-openers. Dit boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken 'Dit is mijn wijk niet!' en 'Is alles naar Wens?' de eerste twee delen vormen.
Bestseller 60
Genres
Subjects
401 Gebundelde columns en interviews NUR
NSTC
Publisher Vior Webmedia V.O.F.
Imprint
Language dut
Page count 88
Duration
Publication date first 2017-11-02
Publication date latest 2017-11-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789082219999 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!