Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 364907,
    "slug": "mijn-liefde-voor-indiaas-eten-raqeebah-hussain-karim",
    "nstc": null,
    "title": "Mijn liefde voor Indiaas eten",
    "subtitle": "De ultieme collectie huisrecepten & restaurantklassiekers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Van curry novice tot chef\n\nRaqeebah heeft een diepgewortelde liefde voor koken en een grote passie voor Indiaas eten. Haar culinaire avontuur begon twintig jaar geleden toen zij van Nederland naar Engeland verhuisde en de Indiase keuken ontdekte. Ze dompelde zich onder in de culinaire traditie van curries en kruiden en vertaalde deze recepten naar eigentijdse varianten. \n\nWilde je die proeven, dan was je jarenlang aan het goede adres in Den Haag waar ze samen met haar man het succesvolle restaurant Chef India runde. Nu heeft ze haar beste recepten gebundeld in haar eerste boek \u2018Mijn liefde voor Indiaas eten\u2019, zodat ook jij de lekkerste Indiase gerechten op tafel zet. \n\nIn dit boek vind je de recepten die Chef India tot een van de populairste Indiase afhaal- en bezorgrestaurants van Nederland maakte. Heb je altijd al samosa, chicken tikka masala, palak paneer, naan en mango lassi willen maken, dan hebben die gerechten dankzij Raqeebah\u2019s heldere uitleg straks geen geheimen meer voor je. Wil je verrassen, dan zijn er genoeg nieuwe recepten om mee te experimenteren zoals quinoa en kikkererwtensalade, cardamom toffee cheesecake en vegan coconut lassi. Culinaire pareltjes van nu en klassiekers met veel variatietips en tricks, zodat iedere thuiskok er creatief mee aan de slag kan. \n\nRaqeebah Hussain-Karim heeft een doctoraalbul Bedrijfseconomie en studeerde Levensmiddelentechnologie. Ze adviseert voedingsproducenten bij het ontwikkelen van Indiase maaltijden en kruidenmixen voor foodservice- en retailbedrijven.\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 180,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-02-17",
    "publication_date_latest": "2020-06-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789090326467",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:29:31+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1244,
        "slug": "clustereffect",
        "name": "ClusterEffect",
        "created_at": "2025-09-19T12:31:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:06+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 222738,
            "slug": "raqeebah-hussain-karim",
            "key_names": "Hussain-Karim",
            "names_before_key": "Raqeebah",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mijn liefde voor Indiaas eten

De ultieme collectie huisrecepten & restaurantklassiekers
ID 364907
Slug mijn-liefde-voor-indiaas-eten-raqeebah-hussain-karim
Contributors
Author : Raqeebah Hussain-Karim
Annotation
Description Van curry novice tot chef Raqeebah heeft een diepgewortelde liefde voor koken en een grote passie voor Indiaas eten. Haar culinaire avontuur begon twintig jaar geleden toen zij van Nederland naar Engeland verhuisde en de Indiase keuken ontdekte. Ze dompelde zich onder in de culinaire traditie van curries en kruiden en vertaalde deze recepten naar eigentijdse varianten. Wilde je die proeven, dan was je jarenlang aan het goede adres in Den Haag waar ze samen met haar man het succesvolle restaurant Chef India runde. Nu heeft ze haar beste recepten gebundeld in haar eerste boek ‘Mijn liefde voor Indiaas eten’, zodat ook jij de lekkerste Indiase gerechten op tafel zet. In dit boek vind je de recepten die Chef India tot een van de populairste Indiase afhaal- en bezorgrestaurants van Nederland maakte. Heb je altijd al samosa, chicken tikka masala, palak paneer, naan en mango lassi willen maken, dan hebben die gerechten dankzij Raqeebah’s heldere uitleg straks geen geheimen meer voor je. Wil je verrassen, dan zijn er genoeg nieuwe recepten om mee te experimenteren zoals quinoa en kikkererwtensalade, cardamom toffee cheesecake en vegan coconut lassi. Culinaire pareltjes van nu en klassiekers met veel variatietips en tricks, zodat iedere thuiskok er creatief mee aan de slag kan. Raqeebah Hussain-Karim heeft een doctoraalbul Bedrijfseconomie en studeerde Levensmiddelentechnologie. Ze adviseert voedingsproducenten bij het ontwikkelen van Indiase maaltijden en kruidenmixen voor foodservice- en retailbedrijven.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher ClusterEffect
Imprint
Language dut
Page count 180
Duration
Publication date first 2020-02-17
Publication date latest 2020-06-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789090326467 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!