Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207090,
    "slug": "minibijbel-pasta-jeni-wright",
    "nstc": null,
    "title": "Minibijbel Pasta",
    "subtitle": "De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De beroemde Pastabijbel nu in een handzaam formaat. \n\nIn deze uitgebreide gids vindt u prachtige, kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola, en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. \n\nMet aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-06-05",
    "publication_date_latest": "2013-06-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048308248",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 113908,
            "slug": "jeni-wright",
            "key_names": "WRIGHT",
            "names_before_key": "JENI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Minibijbel Pasta

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
ID 207090
Slug minibijbel-pasta-jeni-wright
Contributors
Author : JENI WRIGHT
Annotation
Description De beroemde Pastabijbel nu in een handzaam formaat. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola, en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-06-05
Publication date latest 2013-06-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048308248 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!