Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 211111,
    "slug": "mix-with-the-best-sergio-herman",
    "nstc": null,
    "title": "Mix with the best",
    "subtitle": "overheerlijke recepten voor 12 personen of meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer.\nMet de nieuwe KitchenAid\u00ae ArtisanTM mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare kom van 6,9 L kun je probleemloos grote hoeveelheden in \u00e9\u00e9n keer klaarmaken.\nVertrekkend vanuit klassieke basisrecepten cre\u00eberde de Nederlandse driesterrenchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis exclusief voor KitchenAid Europa 25 creatieve en smakelijke gerechten. \nZowel de gepassioneerde foodie als de professionele chef-kok zullen zich hiermee kunnen uitleven om voor grote feesten te koken.\nRecepten: Sergio Herman - Fotografie: Tony Le Duc - Vormgeving: Nej De Doncker.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2012-05-09",
    "publication_date_latest": "2012-05-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789490028404",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2247,
        "slug": "minestrone-culinaire-uitgeverij",
        "name": "Minestrone Culinaire Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:50:10+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:07+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117316,
            "slug": "sergio-herman-2",
            "key_names": "Herman",
            "names_before_key": "Sergio",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mix with the best

overheerlijke recepten voor 12 personen of meer
ID 211111
Slug mix-with-the-best-sergio-herman
Contributors
Author : Sergio Herman
Annotation
Description Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer. Met de nieuwe KitchenAid® ArtisanTM mixer/keukenrobot met in de hoogte verstelbare kom van 6,9 L kun je probleemloos grote hoeveelheden in één keer klaarmaken. Vertrekkend vanuit klassieke basisrecepten creëerde de Nederlandse driesterrenchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis exclusief voor KitchenAid Europa 25 creatieve en smakelijke gerechten. Zowel de gepassioneerde foodie als de professionele chef-kok zullen zich hiermee kunnen uitleven om voor grote feesten te koken. Recepten: Sergio Herman - Fotografie: Tony Le Duc - Vormgeving: Nej De Doncker.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Minestrone Culinaire Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2012-05-09
Publication date latest 2012-05-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789490028404 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!