Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 335101,
    "slug": "modern-baking-donna-hay",
    "nstc": null,
    "title": "Modern Baking",
    "subtitle": "taarten, koekjes en alles daartussenin",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!</h3>\n<p>Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema\u2019s, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met een aantal basisrecepten. De daarop volgende \u2018quick fix\u2019-recepten zijn snel en eenvoudig, en de \u2018fresh & light\u2019-recepten zijn gezonder van aard.</p>\n<p>Van knapperige koekjes tot fudgy brownies, van fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van wolkerige meringue tot romige desserts. Eenvoud en pure smaken, heerlijke combinaties en schitterende fotografie en vormgeving: zowel het boek als de recepten zijn een lust voor het oog!</p>\n<p><strong>Donna Hay</strong> is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft d\u00e9 nummer \u00e9\u00e9n iPad-app in Australi\u00eb, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.</p>\n<p>Over <em>Basics to Brilliance</em>:</p>\n<p>\u201cDit is hoe een kookboek hoort te zijn\u201d \u2013 <em><strong>NRC Handelsblad</strong></em></p>\n<p>\u201cDe fantastische foodfotografie in dit boek is om te smullen\u201d - <em><strong>Allerhande</strong></em></p>\n<p>\u201cHulde!\u201d \u2013 <em><strong>Elle eten</strong></em></p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 400,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-10-25",
    "publication_date_latest": "2018-10-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000360550",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:27:10+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 202215,
            "slug": "donna-hay-2",
            "key_names": "Hay",
            "names_before_key": "Donna",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:22:04+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Modern Baking

taarten, koekjes en alles daartussenin
ID 335101
Slug modern-baking-donna-hay
Contributors
Author : Donna Hay
Annotation
Description <h3>Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!</h3> <p>Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema’s, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met een aantal basisrecepten. De daarop volgende ‘quick fix’-recepten zijn snel en eenvoudig, en de ‘fresh & light’-recepten zijn gezonder van aard.</p> <p>Van knapperige koekjes tot fudgy brownies, van fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van wolkerige meringue tot romige desserts. Eenvoud en pure smaken, heerlijke combinaties en schitterende fotografie en vormgeving: zowel het boek als de recepten zijn een lust voor het oog!</p> <p><strong>Donna Hay</strong> is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.</p> <p>Over <em>Basics to Brilliance</em>:</p> <p>“Dit is hoe een kookboek hoort te zijn” – <em><strong>NRC Handelsblad</strong></em></p> <p>“De fantastische foodfotografie in dit boek is om te smullen” - <em><strong>Allerhande</strong></em></p> <p>“Hulde!” – <em><strong>Elle eten</strong></em></p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 400
Duration
Publication date first 2018-10-25
Publication date latest 2018-10-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000360550 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!