Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/ingeborg-kuys-2
            {
    "id": 531257,
    "slug": "modern-koken",
    "nstc": null,
    "title": "Modern koken",
    "subtitle": "het kookboek voor fijnproevers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het meest volledige topkookboek van culinaire experts. Tijdsparend, gezond, internationaal, modern. Het geeft doeltreffend antwoord op al uw kookproblemen. Alle recepten volgens het nieuwe 'direct-kunnen-koken-systeem'. De 'kunst van het koken' in 10 kursussen, met bovendien nog receptenleer en warenkennis. Het geschenk voor zowel bedreven als onervaren kooksters en ook voor de heren amateurkoks.\n\nNederlandse bewerking: D. Defesche-Pinckers en N. Duiker-Joustra, di\u00ebtiste\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 1071,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1973-02-01",
    "publication_date_latest": "1973-02-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789025261740",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:45:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7825,
        "slug": "uitgeverij-helmond",
        "name": "Uitgeverij Helmond",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:46:13+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:36+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Modern koken

het kookboek voor fijnproevers
ID 531257
Slug modern-koken
Contributors
Annotation
Description Het meest volledige topkookboek van culinaire experts. Tijdsparend, gezond, internationaal, modern. Het geeft doeltreffend antwoord op al uw kookproblemen. Alle recepten volgens het nieuwe 'direct-kunnen-koken-systeem'. De 'kunst van het koken' in 10 kursussen, met bovendien nog receptenleer en warenkennis. Het geschenk voor zowel bedreven als onervaren kooksters en ook voor de heren amateurkoks. Nederlandse bewerking: D. Defesche-Pinckers en N. Duiker-Joustra, diƫtiste
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Helmond
Imprint
Language dut
Page count 1071
Duration
Publication date first 1973-02-01
Publication date latest 1973-02-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789025261740 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!