Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 205014,
    "slug": "moderne-kunst-desserts-caitlin-freeman",
    "nstc": null,
    "title": "Moderne Kunst Desserts",
    "subtitle": "Recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "20 Desserts \u00e0 la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. <i>Eat Your Art Out!</i>\r\n Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Caf\u00e9 van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer! \r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 216,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-10-28",
    "publication_date_latest": "2014-10-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089896278",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112542,
            "slug": "caitlin-freeman",
            "key_names": "Freeman",
            "names_before_key": "Caitlin",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Moderne Kunst Desserts

Recepten voor taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken
ID 205014
Slug moderne-kunst-desserts-caitlin-freeman
Contributors
Author : Caitlin Freeman
Annotation
Description 20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. <i>Eat Your Art Out!</i> Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 216
Duration
Publication date first 2014-10-28
Publication date latest 2014-10-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089896278 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!