Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 351825,
    "slug": "moderne-tafeletiquette-kevin-strubbe",
    "nstc": null,
    "title": "Moderne Tafeletiquette",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarom leggen oudere mensen hun bestek soms omgekeerd op tafel? Waarom toosten we met onze glazen?\nWaarom is het belangrijk om een wijnglas bij de voet vast te nemen?\nEn waarom serveert men wijn 'met de pols naar boven'?\nSamen tafelen: er is niets gezelligers. Al roept zo'n gedeelde maaltijd ook vaak veel vragen op over hoe we ons het best kunnen gedragen. Vragen waar we niet altijd meteen een antwoord op weten. In dit moderne culinaire etiquetteboek geeft Kevin Strubbe hier een praktisch antwoord op. Hij vertelt de lezer meteen ook waarom de etiquette is zoals ze is, want voor deze gedragsregels bestaat - vaak toch - een logische verklaring.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 191,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-01-01",
    "publication_date_latest": "2010-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:32+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:27:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 151,
        "slug": "van-halewyck",
        "name": "Van Halewyck",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:22+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:01+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": []
}
        

Moderne Tafeletiquette

ID 351825
Slug moderne-tafeletiquette-kevin-strubbe
Contributors
Annotation
Description Waarom leggen oudere mensen hun bestek soms omgekeerd op tafel? Waarom toosten we met onze glazen? Waarom is het belangrijk om een wijnglas bij de voet vast te nemen? En waarom serveert men wijn 'met de pols naar boven'? Samen tafelen: er is niets gezelligers. Al roept zo'n gedeelde maaltijd ook vaak veel vragen op over hoe we ons het best kunnen gedragen. Vragen waar we niet altijd meteen een antwoord op weten. In dit moderne culinaire etiquetteboek geeft Kevin Strubbe hier een praktisch antwoord op. Hij vertelt de lezer meteen ook waarom de etiquette is zoals ze is, want voor deze gedragsregels bestaat - vaak toch - een logische verklaring.
Genres
Subjects No subjects available
NSTC
Publisher Van Halewyck
Imprint
Language dut
Page count 191
Duration
Publication date first 2010-01-01
Publication date latest 2010-01-01
Cover URL
Editions No editions available

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!