Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 243163,
    "slug": "mosseltijd-jaap-van-rijn",
    "nstc": null,
    "title": "Mosseltijd",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De verrassend veelzijdige mossel\r\nBelgen en Fransen wisten het al, maar de laatste jaren ontdekken ook Nederlanders dat de mossel vele gastronomische mogelijkheden heeft. De mossel maakt dan ook een ware culinaire carri\u00e8re door: via de mosselpan en moules-frites naar de topkeukens. Met Mosseltijd krijgt de lezer vanzelf zin in mosselen.\r\nHet boek is het eerste complete lifestyle-kookboek over het\r\nveelzijdige schelpdiertje. Verrassende recepten van Nederlandse, Vlaamse en Aziatische topchefs verleiden de lezer mosselen ook eens te bakken, gratineren, frituren, grillen, marineren, pureren of rauw te verwerken.\r\nMosseltijd belicht de mosselkweek, mosselculturen en de jacht op de primeurmossel. Lezers ontdekken via thema\u2019s als Mosselen & Bier, Mosselen & Brood of Mosselen & Gezondheid de mossel als manusje-van-alles in de keuken. Het boek besteedt extra aandacht aan de hangmossel, een exclusief schelpdiertje dat steeds meer mossel-\r\nliefhebbers bekoort.\r\nPublicist Jaap van Rijn sprak voor dit boek een halfjaar lang met mosseltelers, -producenten, chef-koks, bakkers, brouwers,\r\nrestaurateurs, wijn- en mosselexperts en culinaire redacteuren.\r\nHet vlot geschreven Mosseltijd is het gedroomde kookboek voor elke mosselliefhebber en trekt twijfelaars definitief over de streep.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2003-10-15",
    "publication_date_latest": "2003-10-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059560123",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:17:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 139189,
            "slug": "jaap-van-rijn-2",
            "key_names": "Rijn",
            "names_before_key": "Jaap van",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:18+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mosseltijd

ID 243163
Slug mosseltijd-jaap-van-rijn
Contributors
Author : Jaap van Rijn
Annotation
Description De verrassend veelzijdige mossel Belgen en Fransen wisten het al, maar de laatste jaren ontdekken ook Nederlanders dat de mossel vele gastronomische mogelijkheden heeft. De mossel maakt dan ook een ware culinaire carrière door: via de mosselpan en moules-frites naar de topkeukens. Met Mosseltijd krijgt de lezer vanzelf zin in mosselen. Het boek is het eerste complete lifestyle-kookboek over het veelzijdige schelpdiertje. Verrassende recepten van Nederlandse, Vlaamse en Aziatische topchefs verleiden de lezer mosselen ook eens te bakken, gratineren, frituren, grillen, marineren, pureren of rauw te verwerken. Mosseltijd belicht de mosselkweek, mosselculturen en de jacht op de primeurmossel. Lezers ontdekken via thema’s als Mosselen & Bier, Mosselen & Brood of Mosselen & Gezondheid de mossel als manusje-van-alles in de keuken. Het boek besteedt extra aandacht aan de hangmossel, een exclusief schelpdiertje dat steeds meer mossel- liefhebbers bekoort. Publicist Jaap van Rijn sprak voor dit boek een halfjaar lang met mosseltelers, -producenten, chef-koks, bakkers, brouwers, restaurateurs, wijn- en mosselexperts en culinaire redacteuren. Het vlot geschreven Mosseltijd is het gedroomde kookboek voor elke mosselliefhebber en trekt twijfelaars definitief over de streep.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2003-10-15
Publication date latest 2003-10-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059560123 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!