Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 428474,
    "slug": "mousserende-wijn-praktijkgericht-wijnmaken-studieboek-koen-podevijn",
    "nstc": null,
    "title": "Mousserende wijn Praktijkgericht wijnmaken studieboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Bestseller ter ondersteuning van een opkomende markt: de wijnbouw der Lage Landen.</p>",
    "description": "<p>Leidraad hoe de wijnmaker tot een geslaagde mousserende wijn komt, gebaseerd op de wetenschap uit de Champagne. Deze herziene uitgave gaat nog meer steunen op de theorie om van daaruit nog meer <strong>gedetailleerde praktische handelingen met duiding</strong> te kunnen onderbouwen.</p><p>Het perfecte boek, bruisend aan informatie, voor elkeen die de kneepjes van het vak wenst te kennen. U vermijdt de rist aan valkuilen die op het pad van de vinificatie verspreid liggen. <strong>Elke wijnmaker, van gepassioneerde hobbyist tot professional, heeft er absoluut baat bij dit boek te lezen.</strong></p><p>Daarnaast schept dit werk een totaalbeeld over hoe de Belgische en Nederlandse professioneel zijn mousserende wijn maakt volgens de \u2018m\u00e9thode traditionnelle\u2019, dit gerealiseerd op basis van <strong>een enqu\u00eate onder de (semi)professionele wijnbouwers uit de Lage Landen.</strong></p><p>Voor elke docent, sommelier en wijnfanaat het ideaal boek om zijn kennis bij te spijkeren over ons mousserend product en wijnlandschap. De wijnkenners <strong>Gido Van Imschoot, Peter Doomen, Marc Roovers en Mari\u00eblla Beukers</strong> geven tussen de hoofdstukken door elk hun reflectie over de wijnbouw der Lage Landen.</p><p>Koen Podevijn deelt als wijnbouwer zijn kennis en praktijkervaring. Sinds enkele jaren doceert hij over het maken van mousserende wijn. Zijn website vindt u op <strong>www.domeinpotdevin.be</strong>.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 168,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-06-01",
    "publication_date_latest": "2022-12-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789082554021",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:35:30+00:00",
    "publisher": {
        "id": 8845,
        "slug": "koen-podevijn",
        "name": " Koen Podevijn",
        "created_at": "2025-09-19T13:47:08+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:09:21+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 263480,
            "slug": "koen-podevijn-2",
            "key_names": "Podevijn",
            "names_before_key": "Koen",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "447",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Mousserende wijn Praktijkgericht wijnmaken studieboek

ID 428474
Slug mousserende-wijn-praktijkgericht-wijnmaken-studieboek-koen-podevijn
Contributors
Author : Koen Podevijn
Annotation <p>Bestseller ter ondersteuning van een opkomende markt: de wijnbouw der Lage Landen.</p>
Description <p>Leidraad hoe de wijnmaker tot een geslaagde mousserende wijn komt, gebaseerd op de wetenschap uit de Champagne. Deze herziene uitgave gaat nog meer steunen op de theorie om van daaruit nog meer <strong>gedetailleerde praktische handelingen met duiding</strong> te kunnen onderbouwen.</p><p>Het perfecte boek, bruisend aan informatie, voor elkeen die de kneepjes van het vak wenst te kennen. U vermijdt de rist aan valkuilen die op het pad van de vinificatie verspreid liggen. <strong>Elke wijnmaker, van gepassioneerde hobbyist tot professional, heeft er absoluut baat bij dit boek te lezen.</strong></p><p>Daarnaast schept dit werk een totaalbeeld over hoe de Belgische en Nederlandse professioneel zijn mousserende wijn maakt volgens de ‘méthode traditionnelle’, dit gerealiseerd op basis van <strong>een enquête onder de (semi)professionele wijnbouwers uit de Lage Landen.</strong></p><p>Voor elke docent, sommelier en wijnfanaat het ideaal boek om zijn kennis bij te spijkeren over ons mousserend product en wijnlandschap. De wijnkenners <strong>Gido Van Imschoot, Peter Doomen, Marc Roovers en Mariëlla Beukers</strong> geven tussen de hoofdstukken door elk hun reflectie over de wijnbouw der Lage Landen.</p><p>Koen Podevijn deelt als wijnbouwer zijn kennis en praktijkervaring. Sinds enkele jaren doceert hij over het maken van mousserende wijn. Zijn website vindt u op <strong>www.domeinpotdevin.be</strong>.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
447 Wijn en dranken NUR
NSTC
Publisher Koen Podevijn
Imprint
Language dut
Page count 168
Duration
Publication date first 2022-06-01
Publication date latest 2022-12-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789082554021 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!