Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208531,
    "slug": "movida-f-camorra",
    "nstc": null,
    "title": "Movida",
    "subtitle": "spaanse culinaire avonturen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\r\nIn MoVida deelt chef-kok en restauranteigenaar Frank Camorra zijn passie voor Spaans eten. Dit boek, met 116 overheerlijke recepten en heel veel zeer bruikbare informatie over Spaanse ingredi\u00ebnten en kooktechnieken, weet de essentie en de overdaad van de Spaanse keuken vast te leggen. \r\nHet boek is praktisch opgebouwd in 13 hoofdstukken waarin elk onderwerp aan bod komt, van Tapas, Soepen en Embutidos tot Groenten, Vlees en Vis en schaaldieren. Met welbekende Spaanse klassiekers als tortilla en paella, maar ook meer vernieuwende recepten als geroosterd buikspek met kweepeera\u00efoli en salade van gegrilde bacalao met sinaasappel, peterselie en paprika.\r\nFrank Camorra\u2019s restaurant MoVida in Melbourne werd door de Australische Gourmet Traveler al het beste Spaanse restaurant van het continent genoemd. De opwinding van MoVida spat van de pagina\u2019s van dit prachtige boek en geen enkele liefhebber van Spaans eten zal Franks smaaksensaties kunnen weerstaan.\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 368,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-05-20",
    "publication_date_latest": "2008-05-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059562530",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:46+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115065,
            "slug": "f-camorra",
            "key_names": "CAMORRA",
            "names_before_key": "F.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 115066,
            "slug": "r-cornish",
            "key_names": "Cornish",
            "names_before_key": "R.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Movida

spaanse culinaire avonturen
ID 208531
Slug movida-f-camorra
Contributors
Author : F. CAMORRA
Author : R. Cornish
Annotation
Description In MoVida deelt chef-kok en restauranteigenaar Frank Camorra zijn passie voor Spaans eten. Dit boek, met 116 overheerlijke recepten en heel veel zeer bruikbare informatie over Spaanse ingrediënten en kooktechnieken, weet de essentie en de overdaad van de Spaanse keuken vast te leggen. Het boek is praktisch opgebouwd in 13 hoofdstukken waarin elk onderwerp aan bod komt, van Tapas, Soepen en Embutidos tot Groenten, Vlees en Vis en schaaldieren. Met welbekende Spaanse klassiekers als tortilla en paella, maar ook meer vernieuwende recepten als geroosterd buikspek met kweepeeraïoli en salade van gegrilde bacalao met sinaasappel, peterselie en paprika. Frank Camorra’s restaurant MoVida in Melbourne werd door de Australische Gourmet Traveler al het beste Spaanse restaurant van het continent genoemd. De opwinding van MoVida spat van de pagina’s van dit prachtige boek en geen enkele liefhebber van Spaans eten zal Franks smaaksensaties kunnen weerstaan.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 368
Duration
Publication date first 2008-05-20
Publication date latest 2008-05-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059562530 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!