Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 212149,
    "slug": "nathan-outlaws-viskeuken-nathan-outlaw",
    "nstc": null,
    "title": "Nathan Outlaws viskeuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<b>Met een voorwoord van Heston Blumenthal!<br/><br/>H\u00e9t kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.</b><br/><br/><i>Nathan Outlaws viskeuken</i> is h\u00e9t boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.<br/><br/>In dit prachtige boek <i>Nathan Outlaws viskeuken</i> deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingredi\u00ebnten.<br/>Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecue\u00ebn, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen. <br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-09-15",
    "publication_date_latest": "2014-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789045206769",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:15:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 375,
        "slug": "karakter-uitgevers-bv",
        "name": "Karakter Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:38+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:27+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 118078,
            "slug": "nathan-outlaw",
            "key_names": "Outlaw",
            "names_before_key": "Nathan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Nathan Outlaws viskeuken

ID 212149
Slug nathan-outlaws-viskeuken-nathan-outlaw
Contributors
Author : Nathan Outlaw
Annotation
Description <b>Met een voorwoord van Heston Blumenthal!<br/><br/>Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.</b><br/><br/><i>Nathan Outlaws viskeuken</i> is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.<br/><br/>In dit prachtige boek <i>Nathan Outlaws viskeuken</i> deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.<br/>Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen. <br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Karakter Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2014-09-15
Publication date latest 2014-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789045206769 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!