Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 222010,
    "slug": "new-york-marc-grossman",
    "nstc": null,
    "title": "New York: recepten uit de Big Apple",
    "subtitle": "recepten uit de Big Apple",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typisch New Yorkse gerechten zoals ze in de 'Big Apple' zelf worden bereid. Van Silver Dollar Pancake, Tuna Melt, Cinnamon Rolls, Chicken Salad Sandwich en Pickles tot Egg in a Hole, Blueberry Cup, Brownies en Lemon Poppy Muffin. Vanaf nu kun je deze onmiskenbaar New Yorkse recepten ook aan deze kant van de oceaan maken. 'New York - recepten uit de Big Apple' bevat een mix van recepten van eethuisbezoeken, joodse delicatessenzaken, een vleugje ouderwets Chinatown, Amerikaans junkfood, gezonde Amerikaanse voeding en nog vele andere dingen. Als je al deze ingredi?nten met elkaar combineert, heb je een enkele reis NYC voor je liggen. Smakelijke reis! 'Begin de dag met de beste bagel ever, prik een heerlijke waldorf salad in het Waldof Astoria voor lunch, eet een pork bun in het levendige Chinatown en - natuurlijk - ga je te buiten aan een flinke punt echte New York Cheesecake. Met dit boek, eet je 24 uur je buikje rond in New York, maar dan thuis ...' delicious.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-09-17",
    "publication_date_latest": "2013-09-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461430984",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:15:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 125097,
            "slug": "marc-grossman-2",
            "key_names": "Grossman",
            "names_before_key": "Marc",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:42+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

New York: recepten uit de Big Apple

recepten uit de Big Apple
ID 222010
Slug new-york-marc-grossman
Contributors
Author : Marc Grossman
Annotation
Description <p>Zin in een bagel, een cheesecake of een matza ball soup? In dit prachtige kookboek vind je maar liefst 130 typisch New Yorkse gerechten zoals ze in de 'Big Apple' zelf worden bereid. Van Silver Dollar Pancake, Tuna Melt, Cinnamon Rolls, Chicken Salad Sandwich en Pickles tot Egg in a Hole, Blueberry Cup, Brownies en Lemon Poppy Muffin. Vanaf nu kun je deze onmiskenbaar New Yorkse recepten ook aan deze kant van de oceaan maken. 'New York - recepten uit de Big Apple' bevat een mix van recepten van eethuisbezoeken, joodse delicatessenzaken, een vleugje ouderwets Chinatown, Amerikaans junkfood, gezonde Amerikaanse voeding en nog vele andere dingen. Als je al deze ingredi?nten met elkaar combineert, heb je een enkele reis NYC voor je liggen. Smakelijke reis! 'Begin de dag met de beste bagel ever, prik een heerlijke waldorf salad in het Waldof Astoria voor lunch, eet een pork bun in het levendige Chinatown en - natuurlijk - ga je te buiten aan een flinke punt echte New York Cheesecake. Met dit boek, eet je 24 uur je buikje rond in New York, maar dan thuis ...' delicious.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2013-09-17
Publication date latest 2013-09-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461430984 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!