Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 457808,
    "slug": "nieuwe-oogst-ralph-dahlhaus",
    "nstc": null,
    "title": "Nieuwe oogst",
    "subtitle": "de Nederlandse keuken van nu",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Of je die bloemkoolbladeren nou echt niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team.</p> <p>In <em>Nieuwe oogst</em> delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-09-06",
    "publication_date_latest": "2023-09-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089899521",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:38:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 282760,
            "slug": "ralph-dahlhaus",
            "key_names": "Dahlhaus",
            "names_before_key": "Ralph",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00"
        }
    ]
}
        

Nieuwe oogst

de Nederlandse keuken van nu
ID 457808
Slug nieuwe-oogst-ralph-dahlhaus
Contributors
Author : Ralph Dahlhaus
Annotation
Description <p>Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Of je die bloemkoolbladeren nou echt niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team.</p> <p>In <em>Nieuwe oogst</em> delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten volgens de principes van Dutch Cuisine: lekker, lokaal, duurzaam en gezond. Smul met de seizoenen en beperk voedselverspilling en -kilometers. Maar bovendien: zet de heerlijkste internationale gerechten met een Nederlandse draai op tafel zonder uren in de keuken te hoeven staan.</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2023-09-06
Publication date latest 2023-09-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089899521 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!