Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 262887,
    "slug": "njam-peppe-giacomazza-the-best-of-peppe-peppe-giacomazza",
    "nstc": null,
    "title": "The best of Peppe",
    "subtitle": "authentieke Italiaanse keuken met pure smaken",
    "collection_title": "Njam!",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>L'arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die 35 jaar geleden het restaurant La Botte opende in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot 'het beste Italiaanse restaurant'.<br />Ondertussen is Peppe bijna dagelijks te zien op njam!-tv en runt hij, naast zijn restaurant ook de catering service Peppe &amp; Amici. En nu hebben zijn productkennis en liefde voor de authentieke Italiaanse ingredi&euml;nten hem ertoe aangezet om nog een extra zaak te openen. Tegenover restaurant La Botte kan u bij \"Peppe's\" terecht voor het beste uit de Italiaanse keuken. Wat u daar allemaal mee kan klaarmaken vindt u in dit kookboek, het beste van Peppe. Veel kookplezier!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-08-12",
    "publication_date_latest": "2015-08-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789462771246",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:19:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 353,
        "slug": "studio-100-nv",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 152407,
            "slug": "peppe-giacomazza-2",
            "key_names": "Giacomazza",
            "names_before_key": "Peppe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:03:57+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

The best of Peppe

authentieke Italiaanse keuken met pure smaken
ID 262887
Slug njam-peppe-giacomazza-the-best-of-peppe-peppe-giacomazza
Contributors
Author : Peppe Giacomazza
Annotation
Description <p>L'arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die 35 jaar geleden het restaurant La Botte opende in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot 'het beste Italiaanse restaurant'.<br />Ondertussen is Peppe bijna dagelijks te zien op njam!-tv en runt hij, naast zijn restaurant ook de catering service Peppe &amp; Amici. En nu hebben zijn productkennis en liefde voor de authentieke Italiaanse ingredi&euml;nten hem ertoe aangezet om nog een extra zaak te openen. Tegenover restaurant La Botte kan u bij "Peppe's" terecht voor het beste uit de Italiaanse keuken. Wat u daar allemaal mee kan klaarmaken vindt u in dit kookboek, het beste van Peppe. Veel kookplezier!</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2015-08-12
Publication date latest 2015-08-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789462771246 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!