Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 210102,
    "slug": "njamma-mia-peppe-giacomazza",
    "nstc": null,
    "title": "Njamma Mia!",
    "subtitle": null,
    "collection_title": "Njam!",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Bij La Botte houden we allemaal zielsveel van Itali?. Is het geen prachtig land? De landschappen en kunstschatten kunnen we niet naar Belgi? halen. De echte Italiaanse keuken wel. Haar magie? Met drie, vier simpele ingredi?nten cre?er je al een rijk bord. Maar de formule werkt alleen met de beste producten. Op njam! heb ik voor jullie de specialiteiten van twintig Italiaanse regio's klaargemaakt. Maar de reis van Njamma Mia! is nog niet afgelopen! Ik nodig jullie opnieuw uit in het mooiste land ter wereld. We vertrekken in Sicili?, waar mijn familie vandaan komt, en we eindigen aan de voet van de Alpen. Mijn broer Gaspare reist mee en kiest in elke streek zijn favoriete wijn. In dit boek ontdek je veertig authentieke recepten uit de twintig regio's. Hoe bereid je ossobuco, pesto, spaghetti carbonara of Siciliaanse zwaardvis? De basisrecepten zijn stap voor stap uitgelegd en voor elke regio komen ook de streekproducten en de tradities aan bod. Maak een feestmaal voor de kerstdagen zoals een mamma uit Milaan. Tover een snelle, maar heerlijke verse pasta op je bord zoals een gehaaste Romein. Kook met hart en ziel, zoals een echte Italiaan!</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-10-14",
    "publication_date_latest": "2011-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059166950",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:14:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 353,
        "slug": "studio-100-nv",
        "name": "Studio 100 NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:42:53+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116411,
            "slug": "peppe-giacomazza-2",
            "key_names": "Giacomazza",
            "names_before_key": "Peppe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:24+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Njamma Mia!

ID 210102
Slug njamma-mia-peppe-giacomazza
Contributors
Author : Peppe Giacomazza
Annotation
Description <p>Bij La Botte houden we allemaal zielsveel van Itali?. Is het geen prachtig land? De landschappen en kunstschatten kunnen we niet naar Belgi? halen. De echte Italiaanse keuken wel. Haar magie? Met drie, vier simpele ingredi?nten cre?er je al een rijk bord. Maar de formule werkt alleen met de beste producten. Op njam! heb ik voor jullie de specialiteiten van twintig Italiaanse regio's klaargemaakt. Maar de reis van Njamma Mia! is nog niet afgelopen! Ik nodig jullie opnieuw uit in het mooiste land ter wereld. We vertrekken in Sicili?, waar mijn familie vandaan komt, en we eindigen aan de voet van de Alpen. Mijn broer Gaspare reist mee en kiest in elke streek zijn favoriete wijn. In dit boek ontdek je veertig authentieke recepten uit de twintig regio's. Hoe bereid je ossobuco, pesto, spaghetti carbonara of Siciliaanse zwaardvis? De basisrecepten zijn stap voor stap uitgelegd en voor elke regio komen ook de streekproducten en de tradities aan bod. Maak een feestmaal voor de kerstdagen zoals een mamma uit Milaan. Tover een snelle, maar heerlijke verse pasta op je bord zoals een gehaaste Romein. Kook met hart en ziel, zoals een echte Italiaan!</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Studio 100 NV
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2011-10-14
Publication date latest 2011-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059166950 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!