Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 283964,
    "slug": "nog-meer-uit-van-bovens-oven-yvette-van-boven",
    "nstc": null,
    "title": "Nog meer uit Van Bovens oven",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Chocolademeringues met zeezout en Stoofperen met karamelsaus, maar ook Jerk Chicken of Lenteporchetta komen stomend van de bakplaat. <br /><br />De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine werden in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool-proof receptuur - zoals we van Yvette gewend zijn - &eacute;n voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk nieuw boek vol oveninspiratie.<br /><br />Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance foodstylist, receptuurschrijver en culinair redacteur. Ook illustreert ze voor bedrijven, voedselproducenten, boeken en tijdschriften. Haar werk verschijnt onder meer in bladen als delicious.,Volkskrant Magazine, Libelle, Bon App&eacute;tit. Daarnaast heeft ze haar eigen televisieprogramma bij de VPRO, koken met van boven.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-09-29",
    "publication_date_latest": "2016-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059567269",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:21:58+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 170851,
            "slug": "yvette-van-boven-2",
            "key_names": "Boven",
            "names_before_key": "Yvette",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:08:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Nog meer uit Van Bovens oven

ID 283964
Slug nog-meer-uit-van-bovens-oven-yvette-van-boven
Contributors
Author : Yvette van Boven
Annotation
Description <p>Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Chocolademeringues met zeezout en Stoofperen met karamelsaus, maar ook Jerk Chicken of Lenteporchetta komen stomend van de bakplaat. <br /><br />De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine werden in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool-proof receptuur - zoals we van Yvette gewend zijn - &eacute;n voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk nieuw boek vol oveninspiratie.<br /><br />Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance foodstylist, receptuurschrijver en culinair redacteur. Ook illustreert ze voor bedrijven, voedselproducenten, boeken en tijdschriften. Haar werk verschijnt onder meer in bladen als delicious.,Volkskrant Magazine, Libelle, Bon App&eacute;tit. Daarnaast heeft ze haar eigen televisieprogramma bij de VPRO, koken met van boven.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2016-09-29
Publication date latest 2016-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059567269 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!