Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 226176,
    "slug": "nopi-yotam-ottolenghi",
    "nstc": null,
    "title": "Nopi",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in dit vijfde boek van bestsellerauteur en kok Yotam Ottolenghi. 'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.<br /><br />Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI. <br />Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisi&euml;), begon zijn culinaire carri&egrave;re op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australi&euml;). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 288,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-09-01",
    "publication_date_latest": "2015-09-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059566149",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789464042399",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:16:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 128407,
            "slug": "ramael-scully",
            "key_names": "Scully",
            "names_before_key": "Ramael",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 128408,
            "slug": "yotam-ottolenghi-2",
            "key_names": "Ottolenghi",
            "names_before_key": "Yotam",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Nopi

ID 226176
Slug nopi-yotam-ottolenghi
Contributors
Author : Ramael Scully
Author : Yotam Ottolenghi
Annotation
Description <p>Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in dit vijfde boek van bestsellerauteur en kok Yotam Ottolenghi. 'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.<br /><br />Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers 'Plenty', 'Ottolenghi - Het kookboek', 'Jeruzalem' en 'Plenty More' het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in het hele land op de kaart te zetten. Ottolenghi is tevens eigenaar van een groep gelijknamige restaurants en winkels, met vestigingen in onder andere Notting Hill en Kensington, en van restaurant NOPI. <br />Ramael Scully, geboren in Kuala Lumpur (Maleisi&euml;), begon zijn culinaire carri&egrave;re op zeventienjarige leeftijd in Sydney (Australi&euml;). Tegenwoordig werkt hij in Londen als chef-kok bij NOPI.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 288
Duration
Publication date first 2015-09-01
Publication date latest 2015-09-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059566149 (BB)
  • ISBN: 9789464042399 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!