Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/dromenjager-2
            {
    "id": 363876,
    "slug": "nosh-esther-erwteman",
    "nstc": null,
    "title": "Nosh",
    "subtitle": "mijn vegetarische Joodse keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Jarenlang reisde Esther voor haar werk de hele wereld over en zo kwam ze in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Isra\u00ebl, Indonesi\u00eb en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ze de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ze van haar moeder leerde. Zoet en spicy combineren zoals in de Bengaalse keuken, of groenten als koolrabi roosteren en ze verwerken in een salade. </p><p>Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van Esthers moeder en Bashars engelenhaar; <i>NOSH </i>viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts \u00e9\u00e9n doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.</p><p>Esther kookt met oog voor het verleden en een blik op de toekomst. Haar gerechten verbinden mensen en culturen en maken de wereld groter, lekkerder! Naomi Keff, kookwinkel Duikelman</p><p>Esther bestiert de Joodse vega keuken zoals een ander de liefde bedrijft: met passie en gulzigheid.<br />Merijn Tol, culinair redacteur en kookboekschrijver</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-04-07",
    "publication_date_latest": "2021-04-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046826584",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:29:21+00:00",
    "publisher": {
        "id": 156,
        "slug": "nieuw-amsterdam",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 221841,
            "slug": "esther-erwteman",
            "key_names": "Erwteman",
            "names_before_key": "Esther",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00"
        }
    ]
}
        

Nosh

mijn vegetarische Joodse keuken
ID 363876
Slug nosh-esther-erwteman
Contributors
Author : Esther Erwteman
Annotation
Description <p>Jarenlang reisde Esther voor haar werk de hele wereld over en zo kwam ze in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ze de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ze van haar moeder leerde. Zoet en spicy combineren zoals in de Bengaalse keuken, of groenten als koolrabi roosteren en ze verwerken in een salade. </p><p>Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van Esthers moeder en Bashars engelenhaar; <i>NOSH </i>viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.</p><p>Esther kookt met oog voor het verleden en een blik op de toekomst. Haar gerechten verbinden mensen en culturen en maken de wereld groter, lekkerder! Naomi Keff, kookwinkel Duikelman</p><p>Esther bestiert de Joodse vega keuken zoals een ander de liefde bedrijft: met passie en gulzigheid.<br />Merijn Tol, culinair redacteur en kookboekschrijver</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2020-04-07
Publication date latest 2021-04-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046826584 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!