Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 353284,
    "slug": "olie-azijn-zout-zuur-johan-bjorkman",
    "nstc": null,
    "title": "Olie, azijn, zout & zuur",
    "subtitle": "drogen, inmaken, fermenteren, infuseren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen\n\nDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of\njuist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer\nje heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen\nof uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,\ngeurige kruidenoli\u00ebn, ingemaakte seizoensgroenten,\nkruidenmengsels en meer.\n\nIn Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen\ndiverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen,\nfermenteren en infuseren, maar ook het heel\neenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als\nza\u2019atar, selderiezout of het maken van chili-olie,\ndragonazijn en salsa brava.\n\nMet duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen,\ninleggen en fermenteren, stel je een fantastische\nprovisiekast samen en grijp je nooit meer naast de\nallerlekkerste producten als ingelegde citroenen,\ngeurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als\ntoegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en\nhoofdgerechten.\nOlie, azijn,",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-17",
    "publication_date_latest": "2019-09-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432193",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:29:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215831,
            "slug": "johan-bjorkman",
            "key_names": "Bj\u00f6rkman",
            "names_before_key": "Johan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:49+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Olie, azijn, zout & zuur

drogen, inmaken, fermenteren, infuseren
ID 353284
Slug olie-azijn-zout-zuur-johan-bjorkman
Contributors
Author : Johan Björkman
Annotation
Description Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer. In Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava. Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten. Olie, azijn,
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2019-09-17
Publication date latest 2019-09-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432193 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!