Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 248324,
    "slug": "olijfolie-m-clark",
    "nstc": null,
    "title": "Olijfolie",
    "subtitle": "sauzen, voor- & hoofdgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een eerbetoon aan deze heerlijke en veelzijdige olie, met smakelijke recepten en nuttige tips.<br />Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingredi\u00ebnt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingredi\u00ebnt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.<br />Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oli\u00ebn helpt u een keuze te maken.<br />En dan is het tijd om te koken. Bij de voorgerechten vindt u hapjes als Bruschetta met olijfolie en knoflook en warme Bagna cauda. Probeer voor het hoofdgerecht eens de Spaanse salade van geroosterde groenten of de Kip met tomaten, knoflook en olijven. Het boek besteedt tevens aandacht aan sauzen en dressings, waar olijfolie zo beroemd om is geworden. U vindt hier alle klassiekers, van pittige vinaigrette (met varianten op het traditionele recept) tot mayonaise en geurige pesto.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 64,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-09",
    "publication_date_latest": "2007-10-09",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059206939",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:18:29+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 141227,
            "slug": "m-clark-2",
            "key_names": "Clark",
            "names_before_key": "M.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:59:52+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Olijfolie

sauzen, voor- & hoofdgerechten
ID 248324
Slug olijfolie-m-clark
Contributors
Author : M. Clark
Annotation
Description Een eerbetoon aan deze heerlijke en veelzijdige olie, met smakelijke recepten en nuttige tips.<br />Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingrediënt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingrediënt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.<br />Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oliën helpt u een keuze te maken.<br />En dan is het tijd om te koken. Bij de voorgerechten vindt u hapjes als Bruschetta met olijfolie en knoflook en warme Bagna cauda. Probeer voor het hoofdgerecht eens de Spaanse salade van geroosterde groenten of de Kip met tomaten, knoflook en olijven. Het boek besteedt tevens aandacht aan sauzen en dressings, waar olijfolie zo beroemd om is geworden. U vindt hier alle klassiekers, van pittige vinaigrette (met varianten op het traditionele recept) tot mayonaise en geurige pesto.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 64
Duration
Publication date first 2007-10-09
Publication date latest 2007-10-09
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059206939 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!