Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207405,
    "slug": "olijfolie-m-meeuwig",
    "nstc": null,
    "title": "OLIJFOLIE",
    "subtitle": "+ recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingredi\u00ebnt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende denominaties eigenlijk geproduceerd?<br/>In deze kleine olijfoliebijbel vertelt Manfred Meeuwig, eigenaar van een gespecialiseerde olijfoliezaak in Amsterdam, alles wat je over olijfolie moet weten.  <br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-08-31",
    "publication_date_latest": "2007-08-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044319255",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789044327267",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:14:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 70,
        "slug": "the-house-of-books-bv",
        "name": "The House of Books B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114130,
            "slug": "manfred-meeuwig-2",
            "key_names": "Meeuwig",
            "names_before_key": "Manfred",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

OLIJFOLIE

+ recepten
ID 207405
Slug olijfolie-m-meeuwig
Contributors
Author : Manfred Meeuwig
Annotation
Description Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediƫnt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende denominaties eigenlijk geproduceerd?<br/>In deze kleine olijfoliebijbel vertelt Manfred Meeuwig, eigenaar van een gespecialiseerde olijfoliezaak in Amsterdam, alles wat je over olijfolie moet weten. <br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher The House of Books B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2007-08-31
Publication date latest 2007-08-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044319255 (BB)
  • ISBN: 9789044327267 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!