Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 485063,
    "slug": "olijfolie-wilma-van-grinsven-padberg-2",
    "nstc": null,
    "title": "Olijfolie",
    "subtitle": "h\u00e9t naslagwerk",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. <br />Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte \u00e9n oudste oli\u00ebn ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?</p> <p>Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.</p> <p>Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-08-27",
    "publication_date_latest": "2024-08-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789401423502",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:41:53+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6445,
        "slug": "uitgeverij-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 300980,
            "slug": "wilma-van-grinsven-padberg-2",
            "key_names": "Van Grinsven-Padberg",
            "names_before_key": "Wilma",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "450",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Olijfolie

hét naslagwerk
ID 485063
Slug olijfolie-wilma-van-grinsven-padberg-2
Contributors
Author : Wilma Van Grinsven-Padberg
Annotation
Description <p>We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. <br />Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?</p> <p>Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.</p> <p>Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.</p>
Genres
Subjects
450 Lifestyle algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2024-08-27
Publication date latest 2024-08-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789401423502 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!