Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 201615,
    "slug": "olijven-anoniem",
    "nstc": null,
    "title": "Olijven",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<b>succesvol koken: olijven</b><br/><br/>De olijfboom, die er altijd zo droog en dor uitziet en zich in rotsachtige en<br/>onvruchtbare grond wanhopig aan het leven lijkt vast te klampen, is opvallend<br/>genoeg een van de drie hoekstenen van de mediterrane kookkunst en cultuur.<br/>De boom, die inheems is in het oostelijke Middellandse Zeegebied, werd al in<br/>3000 v.Chr. in Syri\u00eb en Palestina in cultuur gebracht en het duurde niet lang<br/>voor zijn gulheid in de keukens in de regio werd gebruikt.<br/><br/>De olijf staat centraal in de mediterrane keuken en wordt ook in ons land<br/>steeds populairder. Ook het gebruik van olijfolie is bijna niet meer weg te<br/>denken uit onze keuken. Dit boek bevat meer dan veertig recepten waarin de<br/>olijf op verscheidene manieren is verwerkt, en daarnaast allerlei interessante<br/>feiten, nuttige tips en historische achtergronden over deze bijzondere vrucht.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 80,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-08-31",
    "publication_date_latest": "2008-08-31",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054264217",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:14:48+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Olijven

ID 201615
Slug olijven-anoniem
Contributors
Annotation
Description <b>succesvol koken: olijven</b><br/><br/>De olijfboom, die er altijd zo droog en dor uitziet en zich in rotsachtige en<br/>onvruchtbare grond wanhopig aan het leven lijkt vast te klampen, is opvallend<br/>genoeg een van de drie hoekstenen van de mediterrane kookkunst en cultuur.<br/>De boom, die inheems is in het oostelijke Middellandse Zeegebied, werd al in<br/>3000 v.Chr. in Syriƫ en Palestina in cultuur gebracht en het duurde niet lang<br/>voor zijn gulheid in de keukens in de regio werd gebruikt.<br/><br/>De olijf staat centraal in de mediterrane keuken en wordt ook in ons land<br/>steeds populairder. Ook het gebruik van olijfolie is bijna niet meer weg te<br/>denken uit onze keuken. Dit boek bevat meer dan veertig recepten waarin de<br/>olijf op verscheidene manieren is verwerkt, en daarnaast allerlei interessante<br/>feiten, nuttige tips en historische achtergronden over deze bijzondere vrucht.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 80
Duration
Publication date first 2008-08-31
Publication date latest 2008-08-31
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054264217 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!