Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 211226,
    "slug": "ons-bakboek-marie-jose-maasen",
    "nstc": null,
    "title": "Ons bakboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De eerste versie van 'Ons Bakboek', het basisboek onder de bakboeken verscheen in 1990 en verkocht als zoete broodjes. Het bakboek is volledig herwerkt. Net als vele andere dingen is bakken onderhevig aan trends en nieuwe ontwikkelingen. Dit nieuwe 'Ons Bakboek', de jongere zus van het bekende 'Ons Kookboek', zal iedere beginneling en bakfanaat kunnen bekoren, want er is voor elk wat wils. In de uitgebreide inleiding vindt u van A tot Z letterlijk alles wat een 'bakgek'moet weten om het lekkerste brood, hartig en zoet gebak op tafel te toveren. Verder leert u alles over de vele soorten basisdeeg, vullingen en garneringen. Met dit boek maakt u ze in een handomdraai, want stap voor stap wordt u ingewijd in de diepste geheimen van de bakkunst. <br/>Meer dan 1.000 recepten zijn verzameld in de hoofdstukken: brood en broodjes, koffiekoeken, cake, biscuitgebak, drooggebak, plaatgebak, zoete taarten en vlaaien, hartig gebak, soezen, aperitiefkoekjes, zoete koekjes en snoeperijen, pannenkoeken, flensjes, wafels, oliebollen en beignets, bakken voor en met kinderen, ijsgebak en bakken op maat (dieetgebak). De mooie eigentijdse foto's laten kunstwerkjes zien zodat iedere lezer van dit boek met heel veel zorg en liefde aan het bakken kan gaan.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 346,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-12-01",
    "publication_date_latest": "2009-12-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789080994881",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:15:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1232,
        "slug": "agora-uitgeverscentrum",
        "name": "Agora Uitgeverscentrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:45+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117373,
            "slug": "marie-jose-maasen",
            "key_names": "Maasen",
            "names_before_key": "Marie-Jose",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ons bakboek

ID 211226
Slug ons-bakboek-marie-jose-maasen
Contributors
Author : Marie-Jose Maasen
Annotation
Description De eerste versie van 'Ons Bakboek', het basisboek onder de bakboeken verscheen in 1990 en verkocht als zoete broodjes. Het bakboek is volledig herwerkt. Net als vele andere dingen is bakken onderhevig aan trends en nieuwe ontwikkelingen. Dit nieuwe 'Ons Bakboek', de jongere zus van het bekende 'Ons Kookboek', zal iedere beginneling en bakfanaat kunnen bekoren, want er is voor elk wat wils. In de uitgebreide inleiding vindt u van A tot Z letterlijk alles wat een 'bakgek'moet weten om het lekkerste brood, hartig en zoet gebak op tafel te toveren. Verder leert u alles over de vele soorten basisdeeg, vullingen en garneringen. Met dit boek maakt u ze in een handomdraai, want stap voor stap wordt u ingewijd in de diepste geheimen van de bakkunst. <br/>Meer dan 1.000 recepten zijn verzameld in de hoofdstukken: brood en broodjes, koffiekoeken, cake, biscuitgebak, drooggebak, plaatgebak, zoete taarten en vlaaien, hartig gebak, soezen, aperitiefkoekjes, zoete koekjes en snoeperijen, pannenkoeken, flensjes, wafels, oliebollen en beignets, bakken voor en met kinderen, ijsgebak en bakken op maat (dieetgebak). De mooie eigentijdse foto's laten kunstwerkjes zien zodat iedere lezer van dit boek met heel veel zorg en liefde aan het bakken kan gaan.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Agora Uitgeverscentrum
Imprint
Language dut
Page count 346
Duration
Publication date first 2009-12-01
Publication date latest 2009-12-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789080994881 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!