Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204938,
    "slug": "ons-voedsel-fm-de-jong",
    "nstc": null,
    "title": "Ons voedsel",
    "subtitle": "over wat er in zit en hoe het wordt gemaakt",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De oermens had het maar makkelijk. Hij scharrelde al jagend, vissend en verzamelend zijn dagelijkse kostje bij elkaar. In de winter was het weliswaar iets moeilijker om in deze levensbehoefte te voorzien, maar het is niet te vergelijken  met de complexiteit van nu. \r\nDe moderne mens staat heel ver af van zijn dagelijks brood, vaak heeft hij geen idee van de oorsprong van zijn voedsel. Niet verwonderlijk overigens, met alle \u2018hightech foods\u2019 die de voedingsmiddelenindustrie op de markt brengt. Het enige houvast bestaat uit de wetenschap dat voedsel en gezondheid samenhangen. De deskundigen zijn het erover eens dat een gezond voedingspatroon en een gezonde leefwijze vele ziekten voorkomen. Het enorme aanbod en slimme marketingtechnieken maken het de consument evenwel niet gemakkelijk om verantwoorde keuzes te maken.\r\nOns voedsel wijst de weg. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Bewuste keuzes liggen hiermee binnen handbereik. Dit is een boek voor professionals maar ook voor de ge\u00efnteresseerde leek: eigenlijk voor iedereen die nu wel eens wil weten hoe ons voedsel in elkaar zit. \r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 560,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-10-01",
    "publication_date_latest": "2013-08-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059562486",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789059566323",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112465,
            "slug": "frans-de-jong",
            "key_names": "Jong",
            "names_before_key": "Frans",
            "prefix_to_key": "de",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ons voedsel

over wat er in zit en hoe het wordt gemaakt
ID 204938
Slug ons-voedsel-fm-de-jong
Contributors
Author : Frans de Jong
Annotation
Description De oermens had het maar makkelijk. Hij scharrelde al jagend, vissend en verzamelend zijn dagelijkse kostje bij elkaar. In de winter was het weliswaar iets moeilijker om in deze levensbehoefte te voorzien, maar het is niet te vergelijken met de complexiteit van nu. De moderne mens staat heel ver af van zijn dagelijks brood, vaak heeft hij geen idee van de oorsprong van zijn voedsel. Niet verwonderlijk overigens, met alle ‘hightech foods’ die de voedingsmiddelenindustrie op de markt brengt. Het enige houvast bestaat uit de wetenschap dat voedsel en gezondheid samenhangen. De deskundigen zijn het erover eens dat een gezond voedingspatroon en een gezonde leefwijze vele ziekten voorkomen. Het enorme aanbod en slimme marketingtechnieken maken het de consument evenwel niet gemakkelijk om verantwoorde keuzes te maken. Ons voedsel wijst de weg. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Bewuste keuzes liggen hiermee binnen handbereik. Dit is een boek voor professionals maar ook voor de geïnteresseerde leek: eigenlijk voor iedereen die nu wel eens wil weten hoe ons voedsel in elkaar zit.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 560
Duration
Publication date first 2008-10-01
Publication date latest 2013-08-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059562486 (BB)
  • ISBN: 9789059566323 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!