Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 153136,
    "slug": "ontdek-snel-eten-uit-de-natuur-michiel-bussink",
    "nstc": null,
    "title": "Ontdek snel: eten uit de natuur",
    "subtitle": "lekker, gezond en gratis",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker.\n \nOntdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit e-book je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten.\n \nMichiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen en geeft er lezingen en workshops over.",
    "description": "Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker.<br/> <br/>Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit e-book je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten.<br/> <br/>Michiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen en geeft er lezingen en workshops over.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-05-17",
    "publication_date_latest": "2013-05-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059407114",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789462320994",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:42:30+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:10:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1763,
        "slug": "van-duuren-media",
        "name": "Van Duuren Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:06:02+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 85564,
            "slug": "michiel-bussink",
            "key_names": "Bussink",
            "names_before_key": "Michiel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T12:42:30+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:42:30+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "770",
            "created_at": "2025-09-19T12:42:30+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:42:30+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Ontdek snel: eten uit de natuur

lekker, gezond en gratis
ID 153136
Slug ontdek-snel-eten-uit-de-natuur-michiel-bussink
Contributors
Author : Michiel Bussink
Annotation Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker. Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit e-book je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten. Michiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen en geeft er lezingen en workshops over.
Description Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker.<br/> <br/>Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit e-book je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten.<br/> <br/>Michiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen en geeft er lezingen en workshops over.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
770 Psychologie algemeen NUR
NSTC
Publisher Van Duuren Media
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2013-05-17
Publication date latest 2013-05-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059407114 (BC)
  • ISBN: 9789462320994 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!