Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 510865,
    "slug": "oost-west-saus-best-hanne-lemmens",
    "nstc": null,
    "title": "Oost west saus best",
    "subtitle": "nieuwe smeu\u00efge recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De saus kruipt waar ze niet gaan kan: dit is dan ook het vervolg op <I>Saus is de beste saus</I>. Geen zorgen, je moet het eerste boek niet gelezen hebben om mee te zijn. Hier zijn opnieuw een dertigtal dips, dressings en stevige sauzen vanuit enkele uithoeken van de wereld of gewoon van thuis. Waar dat ook moge zijn: het smaakt in de verte naar citroen, knoflook of boter.</p><p>Saus jezelf opnieuw te pletter \u2013 soms tot driemaal toe \u2013 met een huisgemaakte ketchup of Mexicaanse quesabirriataco\u2019s, een Koreaanse marinade of een risotto con funghi, een opgeklopte beurre noisette op een baguette of de decadente laagjes in de vanillepudding-chocomousse van bompa Genk.</p><p>Toch een <I>crunch </I>nodig? Strooi crispy chili-olie op zowat alles of knijp een citroen uit over je verse garnaalkroketten. Dubbele dip? Vermaak je kostelijk met een amuse-burrata met pesto of <I>p\u00eache</I>. Wat warmer? Sop een stokbroodje met rouille in je Proven\u00e7aalse bouillabaisse. En in dit boek komt zowaar een YOLO BOLO aan pot.</p><p>Maar allereerst een frisse frambozenvinaigrette voor wanneer de wereld je oester is!</P>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 152,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-04-01",
    "publication_date_latest": "2025-04-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463838252",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:45:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1787,
        "slug": "-",
        "name": "",
        "created_at": "2025-09-19T12:37:05+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 316866,
            "slug": "hanne-lemmens-2",
            "key_names": "Lemmens",
            "names_before_key": "Hanne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:38:58+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Oost west saus best

nieuwe smeuïge recepten
ID 510865
Slug oost-west-saus-best-hanne-lemmens
Contributors
Author : Hanne Lemmens
Annotation
Description <p>De saus kruipt waar ze niet gaan kan: dit is dan ook het vervolg op <I>Saus is de beste saus</I>. Geen zorgen, je moet het eerste boek niet gelezen hebben om mee te zijn. Hier zijn opnieuw een dertigtal dips, dressings en stevige sauzen vanuit enkele uithoeken van de wereld of gewoon van thuis. Waar dat ook moge zijn: het smaakt in de verte naar citroen, knoflook of boter.</p><p>Saus jezelf opnieuw te pletter – soms tot driemaal toe – met een huisgemaakte ketchup of Mexicaanse quesabirriataco’s, een Koreaanse marinade of een risotto con funghi, een opgeklopte beurre noisette op een baguette of de decadente laagjes in de vanillepudding-chocomousse van bompa Genk.</p><p>Toch een <I>crunch </I>nodig? Strooi crispy chili-olie op zowat alles of knijp een citroen uit over je verse garnaalkroketten. Dubbele dip? Vermaak je kostelijk met een amuse-burrata met pesto of <I>pêche</I>. Wat warmer? Sop een stokbroodje met rouille in je Provençaalse bouillabaisse. En in dit boek komt zowaar een YOLO BOLO aan pot.</p><p>Maar allereerst een frisse frambozenvinaigrette voor wanneer de wereld je oester is!</P>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher
Imprint
Language dut
Page count 152
Duration
Publication date first 2025-04-01
Publication date latest 2025-04-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463838252 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!