Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 508597,
    "slug": "op-grootmoeders-wijze-stefan-ruysschaert",
    "nstc": null,
    "title": "Op grootmoeders wijze",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Grootmoeders keuken zorgt bij velen voor een nostalgisch en zelfs feestelijk gevoel. Vroeger was het toch zo lekker. Of het nu door het rijkelijke gebruik van boter was of niet, grootmoeders gerechten waren altijd beter. Recepten worden soms generaties op generaties doorgegeven. Wie heeft geen herinneringen aan de wafels of pannenkoeken uit zijn kindertijd? Of aan de gezelligheid bij klassiekers als konijn met pruimen? Grootvader was misschien duivenmelker en maakte wel eens een duifje klaar in de pan met boter. Of hij was de kok van dienst als er bier bij het gerecht mocht. Mijn grootvader maakte pap, tomatensoep en appeltaart. De rest liet hij aan grootmoeder over. Het waren andere tijden\u2026 Dit boekje bevat een aantal klassiekers die erg lekker zijn. Het is een eenvoudige en eerlijke keuken die het verdient om in ere gehouden te worden.</p><p>Deel deze recepten en geniet ervan!</p><p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar schreef zich intussen in bij een koksschool, meer bepaald bij Spermalie in Brugge. Hij leerde er de basistechnieken en leert nog elke dag bij door geduldig kookboeken en recepten te bestuderen. Zijn motto is dan ook \u201cquidquid discis tibi discis\u201d. Kokscholen maken culinair erfgoed toegankelijk.</p><p>Koken is een eeuwenoud ambacht dat mensen samen brengt.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 144,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-02-15",
    "publication_date_latest": "2025-02-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046612880",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7172,
        "slug": "maklu-uitgevers-2",
        "name": "Maklu Uitgevers",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:42:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:30+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 315652,
            "slug": "stefan-ruysschaert-2",
            "key_names": "Ruysschaert",
            "names_before_key": "Stefan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:38:25+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Op grootmoeders wijze

ID 508597
Slug op-grootmoeders-wijze-stefan-ruysschaert
Contributors
Author : Stefan Ruysschaert
Annotation
Description <p>Grootmoeders keuken zorgt bij velen voor een nostalgisch en zelfs feestelijk gevoel. Vroeger was het toch zo lekker. Of het nu door het rijkelijke gebruik van boter was of niet, grootmoeders gerechten waren altijd beter. Recepten worden soms generaties op generaties doorgegeven. Wie heeft geen herinneringen aan de wafels of pannenkoeken uit zijn kindertijd? Of aan de gezelligheid bij klassiekers als konijn met pruimen? Grootvader was misschien duivenmelker en maakte wel eens een duifje klaar in de pan met boter. Of hij was de kok van dienst als er bier bij het gerecht mocht. Mijn grootvader maakte pap, tomatensoep en appeltaart. De rest liet hij aan grootmoeder over. Het waren andere tijden… Dit boekje bevat een aantal klassiekers die erg lekker zijn. Het is een eenvoudige en eerlijke keuken die het verdient om in ere gehouden te worden.</p><p>Deel deze recepten en geniet ervan!</p><p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar schreef zich intussen in bij een koksschool, meer bepaald bij Spermalie in Brugge. Hij leerde er de basistechnieken en leert nog elke dag bij door geduldig kookboeken en recepten te bestuderen. Zijn motto is dan ook “quidquid discis tibi discis”. Kokscholen maken culinair erfgoed toegankelijk.</p><p>Koken is een eeuwenoud ambacht dat mensen samen brengt.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Maklu Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 144
Duration
Publication date first 2025-02-15
Publication date latest 2025-02-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046612880 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!