Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 446556,
    "slug": "oren-oded-oren",
    "nstc": null,
    "title": "Oren",
    "subtitle": "een persoonlijke verzameling recepten uit Tel Aviv",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Ontdek culinair Tel Aviv <br />\n<br />\nTel Aviv, het moderne culturele centrum van het<br />\nMidden-Oosten is een waar east meets west-kruispunt.<br />\nOok in culinair opzicht is Tel Aviv een melting pot:<br />\nde smaken van de Middellandse Zee en die van het<br />\nMidden-Oosten komen samen. Oren is niet alleen<br />\nhet persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren<br />\nmaar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv.<br />\n<br />\nDe recepten in Oren zijn zowel geschikt voor de<br />\nbeginnende als meer ervaren koks: van streetfood en<br />\nkleine gerechtjes als arayes (gevulde pitabroodjes), de<br />\ntypische smaakmakers en bijgerechten als labneh en<br />\nLibische zuurwaren maar ook challe en cholent uit de<br />\nAsjkenazische keuken en lamskoteletjes met yoghurt<br />\n& zhoug (chilisaus uit de Jemenitische keuken)<br />\nkomen aan bod.<br />\n<br />\nDek de tafel vol en deel eenvoudige gerechten zoals<br />\nplatbrood met gezouten sardientjes & ingelegde<br />\ncitroen, kruidensla met kersen & amandelen, viskebabs<br />\nmet tzatziki & citroen of sabich uit de Irakees<br />\nJoodse keuken. Maak restaurantwaardige gerechten:<br />\nsalade van gegrilde octopus met sherryazijn & chili of<br />\npijlinktvis gevuld met gekruid lamsvlees. Met overheerlijke<br />\nsalades, bijgerechten en hoofdgerechten:<br />\nOren weerspiegelt de culinaire melting pot van Tel<br />\nAviv",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-03-15",
    "publication_date_latest": "2023-03-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432926",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:37:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 275899,
            "slug": "oded-oren",
            "key_names": "Oren",
            "names_before_key": "Oded",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:52:00+00:00"
        }
    ]
}
        

Oren

een persoonlijke verzameling recepten uit Tel Aviv
ID 446556
Slug oren-oded-oren
Contributors
Author : Oded Oren
Annotation
Description Ontdek culinair Tel Aviv <br /> <br /> Tel Aviv, het moderne culturele centrum van het<br /> Midden-Oosten is een waar east meets west-kruispunt.<br /> Ook in culinair opzicht is Tel Aviv een melting pot:<br /> de smaken van de Middellandse Zee en die van het<br /> Midden-Oosten komen samen. Oren is niet alleen<br /> het persoonlijke verhaal van chef-kok Oded Oren<br /> maar ook een ode aan zijn culinair Tel Aviv.<br /> <br /> De recepten in Oren zijn zowel geschikt voor de<br /> beginnende als meer ervaren koks: van streetfood en<br /> kleine gerechtjes als arayes (gevulde pitabroodjes), de<br /> typische smaakmakers en bijgerechten als labneh en<br /> Libische zuurwaren maar ook challe en cholent uit de<br /> Asjkenazische keuken en lamskoteletjes met yoghurt<br /> & zhoug (chilisaus uit de Jemenitische keuken)<br /> komen aan bod.<br /> <br /> Dek de tafel vol en deel eenvoudige gerechten zoals<br /> platbrood met gezouten sardientjes & ingelegde<br /> citroen, kruidensla met kersen & amandelen, viskebabs<br /> met tzatziki & citroen of sabich uit de Irakees<br /> Joodse keuken. Maak restaurantwaardige gerechten:<br /> salade van gegrilde octopus met sherryazijn & chili of<br /> pijlinktvis gevuld met gekruid lamsvlees. Met overheerlijke<br /> salades, bijgerechten en hoofdgerechten:<br /> Oren weerspiegelt de culinaire melting pot van Tel<br /> Aviv
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2023-03-15
Publication date latest 2023-03-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432926 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!