Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 372743,
    "slug": "over-inpakken-meneer-wateetons",
    "nstc": null,
    "title": "Over inpakken",
    "subtitle": "Technieken en recepten voor het inpakken en garen in zout- of leemkorst - houtvellen - grondoven - hooikist - en papilotte - bladeren - as - groente - vet - vel",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>In<i> Over inpakken,  l</i>eren culinaire auteurs Ren\u00e9 Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>Over inpakken, </i> laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt cre\u00ebren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.<br />Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat<i> Over inpakken, </i>ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-05-15",
    "publication_date_latest": "2020-06-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059565517",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:30:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 227482,
            "slug": "meneer-wateetons-2",
            "key_names": "Wateetons",
            "names_before_key": "Meneer",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 227483,
            "slug": "rene-zanderink-2",
            "key_names": "ZANDERINK",
            "names_before_key": "RENE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Over inpakken

Technieken en recepten voor het inpakken en garen in zout- of leemkorst - houtvellen - grondoven - hooikist - en papilotte - bladeren - as - groente - vet - vel
ID 372743
Slug over-inpakken-meneer-wateetons
Contributors
Author : Meneer Wateetons
Author : RENE ZANDERINK
Annotation
Description <p>In<i> Over inpakken, l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>Over inpakken, </i> laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.<br />Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat<i> Over inpakken, </i>ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2020-05-15
Publication date latest 2020-06-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059565517 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!