Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 224925,
    "slug": "over-rot-meneer-wateetons",
    "nstc": null,
    "title": "Over rot",
    "subtitle": "het handboek voor fermenteren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>ALLES IS FERMENTEREN<br />Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.<br />Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee h&eacute;t fermentatiehandboek voor de hobbykok (&eacute;n professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.<br />Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-08-10",
    "publication_date_latest": "2015-12-03",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431226",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789461432162",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:16:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 127274,
            "slug": "meneer-wateetons-2",
            "key_names": "Wateetons",
            "names_before_key": "Meneer",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "449",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Over rot

het handboek voor fermenteren
ID 224925
Slug over-rot-meneer-wateetons
Contributors
Author : Meneer Wateetons
Annotation
Description <p>ALLES IS FERMENTEREN<br />Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.<br />Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee h&eacute;t fermentatiehandboek voor de hobbykok (&eacute;n professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.<br />Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.</p>
Genres
Subjects
449 Inmaken en conserveren NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2015-08-10
Publication date latest 2015-12-03
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431226 (BB)
  • ISBN: 9789461432162 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!