Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 524105,
    "slug": "padella-tim-siadatan",
    "nstc": null,
    "title": "Padella",
    "subtitle": "Iconische pasta voor iedereen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><strong>Het ultieme pastaboek van Jamie Oliverleerling Tim Siadatan, chef en eigenaar van de Londense hotspot Padella</strong></p><p>Sinds Tim Siadatan zijn restaurant Padella in Londen opende, staan mensen buiten in de rij voor zijn perfecte pasta. Tims gerechten zijn een sensatie \u2013 of het nu gaat om een eenvoudige spaghetti met pesto of verfijnde ravioli met ricotta en salieboter. In het gelijknamige boek <em>Padella </em>vind je alles wat je nodig hebt om thuis de meest iconische en overheerlijke pastamaaltijden te bereiden. Dit boek bevat uitgebreide uitleg over de beste ingredi\u00ebnten en technieken plus meer dan honderd fantastische recepten. Van klassiekers als spaghetti vongole tot Tims magische en vernieuwende creaties zoals fettucine met \u2019nduja, citroen en mascarpone, en van pastavoor- elke-dag tot feestelijke gerechten waar je mee kunt uitpakken. Met <em>Padella </em>zet elke thuiskok pasta van restaurantkwaliteit op tafel.</p><p>\u2022 De beste 100+ pastarecepten <br />\u2022 Alles over de techniek, ingredi\u00ebnten en smaakcombinaties<br />\u2022 Met een voorwoord van Jamie Oliver<br />\u2022 Voor liefhebbers van <em>Toscanini </em>en <em>Brutto</em></p><p>\u2018Tim deelt een hoeveelheid aan eenvoudige tips en trucs voor het maken van moderne pastagerechten met zowel gedroogde als verse pasta. Het boek getuigt van zijn toewijding en biedt niet alleen een prachtige, maar ook enerverende eetervaring, waar je gaandeweg van kunt leren.\u2019 JAMIE OLIVER </p><p>\u2018Gerechten die een feest zijn om te maken \u00e9n om op te eten.\u2019 YOTAM OTTOLENGHI</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 368,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-09-15",
    "publication_date_latest": "2025-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464043938",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:43:19+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6568,
        "slug": "nieuw-amsterdam-2",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321153,
            "slug": "tim-siadatan",
            "key_names": "Siadatan",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00"
        }
    ]
}
        

Padella

Iconische pasta voor iedereen
ID 524105
Slug padella-tim-siadatan
Contributors
Author : Tim Siadatan
Annotation
Description <p><strong>Het ultieme pastaboek van Jamie Oliverleerling Tim Siadatan, chef en eigenaar van de Londense hotspot Padella</strong></p><p>Sinds Tim Siadatan zijn restaurant Padella in Londen opende, staan mensen buiten in de rij voor zijn perfecte pasta. Tims gerechten zijn een sensatie – of het nu gaat om een eenvoudige spaghetti met pesto of verfijnde ravioli met ricotta en salieboter. In het gelijknamige boek <em>Padella </em>vind je alles wat je nodig hebt om thuis de meest iconische en overheerlijke pastamaaltijden te bereiden. Dit boek bevat uitgebreide uitleg over de beste ingrediënten en technieken plus meer dan honderd fantastische recepten. Van klassiekers als spaghetti vongole tot Tims magische en vernieuwende creaties zoals fettucine met ’nduja, citroen en mascarpone, en van pastavoor- elke-dag tot feestelijke gerechten waar je mee kunt uitpakken. Met <em>Padella </em>zet elke thuiskok pasta van restaurantkwaliteit op tafel.</p><p>• De beste 100+ pastarecepten <br />• Alles over de techniek, ingrediënten en smaakcombinaties<br />• Met een voorwoord van Jamie Oliver<br />• Voor liefhebbers van <em>Toscanini </em>en <em>Brutto</em></p><p>‘Tim deelt een hoeveelheid aan eenvoudige tips en trucs voor het maken van moderne pastagerechten met zowel gedroogde als verse pasta. Het boek getuigt van zijn toewijding en biedt niet alleen een prachtige, maar ook enerverende eetervaring, waar je gaandeweg van kunt leren.’ JAMIE OLIVER </p><p>‘Gerechten die een feest zijn om te maken én om op te eten.’ YOTAM OTTOLENGHI</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 368
Duration
Publication date first 2025-09-15
Publication date latest 2025-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464043938 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!