Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 372737,
    "slug": "paramaribo-judith-cyrus",
    "nstc": null,
    "title": "Paramaribo",
    "subtitle": "Een culinaire smeltkroes",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De culturele diversiteit in Paramaribo uit zich onder andere in de keuken waar gerechten van Indiaanse, Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse, Chinese, Portugees-Joodse, Libanese en Hollandse oorsprong te vinden zijn. In Paramaribo gaat culinair ontdekker Judith Cyrus terug naar haar Surinaamse roots. Ze toont ons de veelzijdigheid van de Surinaamse keuken met bekende gerechten als saotosoep, pom en moksie alesie - die laatste twee in allerlei varianten. Maar ook minder bekende gerechten als griti bana met tomtom, sopropo, heri heri of Surinaamse erwtensoep. Ga mee op reis met Judith Cyrus naar de rijke, veelzijdige en bovenal smakelijke keuken van Paramaribo!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-08-20",
    "publication_date_latest": "2020-08-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059565692",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789464040487",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:31:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 227474,
            "slug": "judith-cyrus",
            "key_names": "Cyrus",
            "names_before_key": "Judith",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Paramaribo

Een culinaire smeltkroes
ID 372737
Slug paramaribo-judith-cyrus
Contributors
Author : Judith Cyrus
Annotation
Description De culturele diversiteit in Paramaribo uit zich onder andere in de keuken waar gerechten van Indiaanse, Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse, Chinese, Portugees-Joodse, Libanese en Hollandse oorsprong te vinden zijn. In Paramaribo gaat culinair ontdekker Judith Cyrus terug naar haar Surinaamse roots. Ze toont ons de veelzijdigheid van de Surinaamse keuken met bekende gerechten als saotosoep, pom en moksie alesie - die laatste twee in allerlei varianten. Maar ook minder bekende gerechten als griti bana met tomtom, sopropo, heri heri of Surinaamse erwtensoep. Ga mee op reis met Judith Cyrus naar de rijke, veelzijdige en bovenal smakelijke keuken van Paramaribo!
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2020-08-20
Publication date latest 2020-08-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059565692 (BB)
  • ISBN: 9789464040487 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!