Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 524559,
    "slug": "pasta-masterclass-mateo-zielonka",
    "nstc": null,
    "title": "Pasta Masterclass",
    "subtitle": "Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met \u00e9n zonder pastamachine",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "H\u00e9t handboek voor de pastaliefhebber<br><br>\nMet Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van<br>\npasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,<br>\nglutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis<br>\nvan kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.<br>\nMet de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld<br>\nkrijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta<br>\nen diverse pastavormen echt onder de knie: met \u00e9n<br>\nzonder pastamachine.<br><br>\nDraai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens<br>\nserveert met een saus van raapsteeltjes of<br>\nmaak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld<br>\npastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt<br>\nhet je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken<br>\n-zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak<br>\nanolini met een vulling van mortadella en dragon,<br>\ngegaard en opgediend in een krachtige bouillon.<br><br>\nMet veel aandacht voor het juiste keukenequipment<br>\nzoals het werken met de pastamachine of de pasta<br>\nextruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de<br>\ncorzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je<br>\nniet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de<br>\nknie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het<br>\nbekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke<br>\nmezzelune.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-11-14",
    "publication_date_latest": "2025-11-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461433497",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:43:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321332,
            "slug": "mateo-zielonka-2",
            "key_names": "Zielonka",
            "names_before_key": "Mateo",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:48+00:00"
        }
    ]
}
        

Pasta Masterclass

Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met én zonder pastamachine
ID 524559
Slug pasta-masterclass-mateo-zielonka
Contributors
Author : Mateo Zielonka
Annotation
Description Hét handboek voor de pastaliefhebber<br><br> Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van<br> pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg,<br> glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis<br> van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg.<br> Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld<br> krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta<br> en diverse pastavormen echt onder de knie: met én<br> zonder pastamachine.<br><br> Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens<br> serveert met een saus van raapsteeltjes of<br> maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld<br> pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt<br> het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken<br> -zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak<br> anolini met een vulling van mortadella en dragon,<br> gegaard en opgediend in een krachtige bouillon.<br><br> Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment<br> zoals het werken met de pastamachine of de pasta<br> extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de<br> corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je<br> niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de<br> knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het<br> bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke<br> mezzelune.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2025-11-14
Publication date latest 2025-11-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461433497 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!