Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204394,
    "slug": "pastei-en-pate-stephane-reynaud",
    "nstc": null,
    "title": "Pastei en pate",
    "subtitle": "recepten van het Franse land",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken<br/><br/><br/>-Alles wat je moet weten over de bereiding van pat?s en pasteien<br/>-Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten<br/>-Voor ieder wat wils door de grote vari?teit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis<br/><br/><br/>St?phane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-03-05",
    "publication_date_latest": "2014-03-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059565098",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112083,
            "slug": "stephane-reynaud",
            "key_names": "Reynaud",
            "names_before_key": "St\u00e9phane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Pastei en pate

recepten van het Franse land
ID 204394
Slug pastei-en-pate-stephane-reynaud
Contributors
Author : Stéphane Reynaud
Annotation
Description Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken<br/><br/><br/>-Alles wat je moet weten over de bereiding van pat?s en pasteien<br/>-Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten<br/>-Voor ieder wat wils door de grote vari?teit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis<br/><br/><br/>St?phane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.<br/>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2014-03-05
Publication date latest 2014-03-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059565098 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!