Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198839,
    "slug": "patisserie-christophe-felder",
    "nstc": null,
    "title": "Patisserie!",
    "subtitle": "het ultieme handboek : 210 recepten, 3200 foto's",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, ge\u00efllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. <br/><br/>Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die ge\u00efnteresseerd is in patisserie.<br/><br/>macarons - bonbons - cr\u00e8mes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes<br/><br/>Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique H\u00f4tel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de g\u00e2teaux (2004), Glaces et Desserts glac\u00e9s (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Sp\u00e9culoos (2010) - en de waardevolle serie Le\u00e7ons de p\u00e2tisserie (2005-2009) in negen delen.<br/><br/>'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder<br/><br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 799,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-29",
    "publication_date_latest": "2011-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048304875",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789048313662",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789048319992",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:13:50+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109037,
            "slug": "christophe-felder",
            "key_names": "Felder",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Patisserie!

het ultieme handboek : 210 recepten, 3200 foto's
ID 198839
Slug patisserie-christophe-felder
Contributors
Author : Christophe Felder
Annotation
Description Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. <br/><br/>Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.<br/><br/>macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes<br/><br/>Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.<br/><br/>'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder<br/><br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 799
Duration
Publication date first 2011-09-29
Publication date latest 2011-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048304875 (BB)
  • ISBN: 9789048313662 (BB)
  • ISBN: 9789048319992 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!